Szerbia: Ana Nikolić újra a Beoviziján

nataTudósító: Szalma Róbert
Forrás: novosti.rs

A soron következő Beoviziján, melyet március 7-én és 8-án tartanak a Száva Központban, nem fogjuk látni Nataša Bekvalacot (fotónkon). Igaz, a sajtó szerint az egyik leghangzatosabb név lett volna a zenei rendezvényen, melyen eldöntik, hogy ki képviselje Szerbiát a Moszkvában tartandó ESC-en.
Az Újvidéken élő énekesnő nyilatkozatából kiderül, hogy a Beoviziját nagy kihívásnak és nagy lépésnek tartja a karrierjében, de sajnos családi okok miatt kénytelen a visszalépés mellett dönteni.

A ,,Bili smo najlepši“ (A legszebbek voltunk) című dalt, melyet Nataša kellett volna, hogy énekelje, mégis hallani fogjuk Ana Nikolić (Beovizija  2006) előadásában.
Egy újabb lehetőség adódott Anának, hogy esetleg bemutatkozhasson Európának. 2006-ban a ”Romale, romali” című dallal az előkelő második helyen végzett.

http://www.youtube.com/watch?v=h1ppPBOE8Ls

3 Comments

Én is nagyon szeretem azt a dalt! Annak kellett volna nyernie! Félelmetes élmény volt a Sava Centarbaan nézni a feldühödött közönséget, amiért a montenegrói zsűri sportszerűtlen pontozása miatt a No Name együttesük lett az első. Nagyon féltünk, de akkor is ez volt életem legnagyobb élménye 2006-ban!

Comments are closed.