Naptár

2009. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: győzött a rajongói lobbi

adokz2Tudósító: Klész Imre
Forrás: velvet.hu

Az énekesnek egy rajongója szólt, 2008. október 1-eje után dobja piacra az első nagylemezét, mert akkor tud indulni az Eurovíziós Dalfesztiválon is. Megfogadta, most ő képviseli hazánkat, és nem érzi degradálónak, hogy csak a harmadik körben került be. A „Dance with me”-t ugyanaz a svéd hangszerelte, aki miatt Marknak vissza kellett lépnie.

Az énekesnek egy rajongója szólt, 2008. október 1-eje után dobja piacra az első nagylemezét, mert akkor tud indulni az Eurovíziós Dalfesztiválon is. Megfogadta, most ő képviseli hazánkat, és nem érzi degradálónak, hogy csak a harmadik körben került be. A Tánclépést ugyanaz a svéd hangszerelte, aki miatt Marknak vissza kellett lépnie.

Ádok Zoltánt küldi a Magyar Televízió szakmai zsűrije Moszkvába, hogy képviselje hazánkat a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes a harmadik induló, hiszen Mark és dala azután bukott meg, hogy több fórumon is jelezték, már korábban hallható volt a szerzemény, holott 2008. október 1-e előtt nem szabad kereskedelmi forgalomba hozni a nevezett produktumot.

Ádoknak egy rajongója hívta fel a figyelmét arra, hogy van olyan, hogy Eurovíziós Dalfesztivál, és hogy talán érdemes lenni benevezni az egyik dalát az új lemezéről. Az énekes a rajongói levél tanácsát nemcsak átgondolta, de meg is fogadta, azaz a megjelenés dátumát a versenyszabályzat szerint kiírt dátum utánra tette. „Egy jó megérzést követve a dal angol verzióját is elkészítettük, bár akkor még csak arra gondoltunk, hogy így könnyebb lesz befutni vele külföldön is, de ez most nagyon jól jött.”

Mikor Ádok Zolit arról kérdeztük, hogy tudomása szerint mekkora a rajongótábora, közepesre becsülte, amit a későbbiek közösen sem tudtunk számszerűsíteni. Az azonban kiderült, hogy naponta több levél is érkezik a címére, mert a nők a mai napig valamiért szeretik ebben a formában is kimutatni érzelmeiket. Az énekest viszont nem lehet meghatni ilyenekkel, mert bár jelenleg is szingliként definiálja magát, nem kíván foglalkozni a magánélettel egy jó darabig, inkább a karrierjére koncentrál.

Szakmai előélet

Ádok Zoltán a Szegedi Művészeti Szakközépiskolában kezdett balett szakon, innen ment át a Pécsi Művészeti Szakközépiskolába. 18 éves kora előtt 9 darabban táncolt, és ezzel egy időben a Pécsi Balett társulat tagja is volt. 1998-ban a Budapesti Operett Színháznál helyezkedett el, miközben több külföldi színpadon is fellépett. 2002-től gyakorlatilag 5 éven keresztül nem lépett fel itthon, csak külföldön, ahol állítása szerint tökéletesítette angol és német nyelvtudását is. 2008-ban jelentkezett a Csillag születik című RTL Klubos tehetségkutató műsorba, ahol a középdöntőig jutott. Jelenleg a Madách Színház szerződött táncosa. A színházi szerepek mellett egy még be nem mutatott magyar tinifilmben is feltűnik, énekest alakít az Álom.net című egészesetés moziban. Tanulmányait hamarosan befejezi, pszichológia szakon végzős. Szülei egy évvel korábban diplomáztak ugyanezen a szakon, ugyanabban az intézményben.

A teljes cikk elolvasható itt!

4 hozzászólás Magyarország: győzött a rajongói lobbi

  • Hajas Ádám

    Hát sikerült közösen Zolival összehoztuk, elküldtem neki a nevezésről szóló dolgokat mindet, amit tudnia kell az Eurovíziós Dalfesztiválról!És ő nem sajnálta idejét és beküldte jelentkezését, végig biztattam Márk ,Kátya kiválasztása alatt sem pártoltam el és mindig felhívtam a figyelmnét! A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!! Aztán érkezett a levél! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ SIKERÜLT!

  • Én igazán nagy sikernek tartom azt, hogy több, (most kicsit nagyképűnek fog hangzani) „hozzánk tartozó” rajongó bombázta bíztató levelekkel kedvenc előadóikat, és végül kettő is bejött! Kátya is és Zoli is. Ez igazán nagy teljesítmény! Nagyon örülök, hogy aktív részese és alakítója kezd lenni eurovíziós szereplésünknek az eschungary.hu olvasói! Le a sapival!

  • Itt a fókuszos videó linkje, amiben meg vagy említve (na nem név szerint) http://www.rtlbulvar.hu/video/45100

  • Hajas Ádám

    Köszönöm ! Rám számíthatsz:)