ESC 2009: Ciprus nemzeti döntője február 7-én

sakisTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: CyBC

A ciprusi CyBC közszolgálati televízió közleménye szerint a 10 nemzeti döntőbe jutott előadó a RIK (a CyBC egyik csatornája) 3-as számú, nicosiai stúdiójában február 7-én fog versenyezni az ország képviseleti jogáért.

A nemzeti döntőn valószínűleg feltűnik vendégként Sakis Rouvas (ESC 2004, ESC 2009?) is, a megmérettetés győztese pedig automatikusan meghívást nyer a görög nemzeti döntőre, majd több millió ember előtt előadhatja dalát a 2009-es Eurovízión.

4 Comments

Na,öt perccel ezelőtt szóltam a Tankcsapdának,Zsédának,Zanzibarnak,Rúzsa Magdinak és az Irigy Hónaljmirigynek.Ugyanazt a levelet küldtem el nekik,mint az előzőknek,ezt a linket az oldalról:
Eurovízió-ami minket illet
Tervben vannak még:
Lola
Tóth Gabi,Tóth Vera,Edda,Bikini,Márk,Ádok Zoli,Kozmix,Baby Gabi,Caramel,Hooligans,No Thanx,Anti Fittnes Club,Puskás Peti,Ákos,Dobrády Ákos,Kunovics Katinka,L.L. Junior,Pa-Dö-Dő,Bereczky Zoltán és Szinetár Dóra,Kefír,Rácz Gergő,CS.I.F.O.,Péterfi Bori és a Love Band,Unisex,Crystal,Csézy,Dósa Matyi,Lovegun,Miller Zoltán…Nagyjából ennyi,ha valakit kihagytam,akkor szóljatok!:)

Comments are closed.