Naptár

2008. december
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Bulvár 2008: Željko és Jovana babát várnak

zeljovanaTudósító: Szalma Róbert
Forrás: alo.co.yu

Az egyik legsikeresebb évüket élték meg; a pop csillag Željko Joksimović és barátnője Jovana Janković. Az év végére tudták meg, hogy szülők lesznek.

Ezt a hírt Željko édesanyja hozta nyilvánosságra. Az izgalma akkora volt, hogy nem tudta titokban tartani az újságírók előtt, habár a család mindkét fele megegyezett abban, hogy a nagy hírt majd csak az újévben jelentik be. Így már megerősítették, hogy az esküvő előkészületei folyamatban vannak.
– Természetes, hogy lesz esküvő! A baba már úton van! Ez egy csodálatos hír! – mondta Željko édesanyja a Jelena Tomašević albumának bemutató estjén, miközben átölelte jövendőbeli menyét.
– Jovana a mi menyünk és én boldog vagyok, ha látom, hogy a fiam boldog, és hogy valakit őszintén szeret. Mindez normális és mi határtalanul örülünk az érkező babának! Az én Željkom csodálatos és nagyon jó apa lesz, és remélem, hogy ezzel Jovana is egyetért! – fejezte be mondandóját a jövőbeli nagymama.
A népszerű pár következetes volt, és nem fűztek az édesanya szavaihoz egyebet. Sajnos részleteket az esküvő dátumáról és a baba érkezésének várható időpontjáról nem tudtunk meg.  Az biztos, hogy az esküvő és a gyermek lesz a korona a nagy szerelmen, mely meglepetésszerűen jött, és megmaradt mindenféle rossz előrejelzés ellenére is.
Szerelem, mint a filmeken:
Željko és Jovana között a szerelem az Eurovízión született, melyet idén Belgrádban tartottak. Ők ketten lettek kiválasztva műsorvezetőnek, és mivel sok időt töltöttek együtt az egész napos próbákon, így a szerelem spontán született. Igaz ez idő alatt mindkettejüknek több éves kapcsolata még aktuális volt. Joksimović, Adriana Čortan műsorvezetővel járt éppen, Jovana pedig Aleksandar Zeremski producerrel. Néhány hónapig igyekeztek eltitkolni a kapcsolatukat a nyilvánosság elöl, de belátták, hogy felesleges, így hát felvállalták a nyilvánosság előtt a szerelmüket.

Videó: Željko dala Jovanaról

http://www.youtube.com/watch?v=K4MeegSg5pE

2 hozzászólás Bulvár 2008: Željko és Jovana babát várnak

  • Bálint the 2nd

    Gratz!
    Ha lány lesz, nevezzék el Danának („lane moje ovih Dana”) 🙂

  • Zsolesz

    En szerbiai vagyok,de meg azt sem hallottam hogy jarnak, hat igen, altalaban a magyar mediat kovetem! A DAN az magyarul annyit jelent mint nap(a het egyik napja) tehat nem lenne tul jo nev szerintem! De van olyan szerb nev hogy SZuncsica, ami a Szunce becezese, ami a napot jelenti mint egitestet! Na ennyit a szerb nyelvtanfolyamrol! 😀 Azert en is gratulalok!