Naptár

2008. november
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Személyi változások a De Toppers-ben

Szerző: Arthur Moolenburgh
Forrás: holland média

Gerard Joling elhagyja a De Toppers együttest. Az ok a folyamatos nézeteltérés Gordonnal, a másik taggal. Már korábban is cikkezett a helyi sajtó nézeteltérésekről, eddig mindig sikerült megoldani a dolgokat.

Gordon sok, Gerard által nehezményezett dolgot mondott, például Gerard túl gyenge mert a munkaadói (egy kereskedelmi televízió) nem engedték meg neki a közös munkát a köztelevízió Toppers című valóságshowjában. Ezen kívül Gordon többször is hangoztatta, hogy ő a legjobb énekes az együttesben annak ellenére, hogy a tagok közül pont az ő volt a legsikertelenebb, amíg szólóénekesként próbált meg érvényesülni. Harmadszor az együttes menedzsere kórházba került és annak ellenére, hogy megegyeztek, nem fognak beszélni az esetről, Gordon mégis nyilatkozott a sajtónak. Ezek után a NOS köztelevízió kiadott egy közleményt, amiben leírják, hogy keresni fognak egy másik együttest, mert Gerard Joling nélkül nincs De Toppers.
A legfrissebb hírek szerint Jeroen van der Boom (1972) lesz a harmadik „Topper” a csapatban. Az újdonsült tagnak szinténgazdag televíziós múltja van: műsorvezetője a Call-TV, az Explosief és a Domino Day című műsornak. 2002-ben televíziós műsorokat gyártó céget alapított, gasztronómiai műsorban és kabaréműsorban is részt vett. 2006-ban feldolgozásokat tartalmazó cédét adtak ki. 2007-ben saját dalt adott ki ‘Jij bent zo’ címmel, ami Hollandiában és Belgium flamand részén első helyezett volt. Az ‘Een wereld’ című dala novemberben szintén első lett.
Úgy tűnik, a NOS a lehető legjobb döntést hozta, így nem kellett új csapatot keresni.

Hozzászólások lezárva.