Megasztár4: Eurovíziós dalok magyarországi tévécsatornán

Tudósító: Klész Imre
Forrás: youtube.com – TV2

A TV2 kereskedelmi csatorna Megasztár nevű tehetségkutató műsorának negyedik szériájába több, Eurovízión hallható dalt láthatott a műsor közönsége.

Tegnap este Bencsik Tamara, Marija Serifovic (ESC 2007) Molitva című dalát adta elő, hetekkel korábban pedig Pataki Szilvia, Bayer Friderika (ESC 1994) Kinek mondjam el vétkeimet című dalával jelentkezett. A vajdasági, egészen pontosan Szabadkából származó Tamara az Eurovízió 2007 győztes dalába magyar szöveget is belecsempészett, így egészen különleges hatást keltett a Molitva tegnap esti verziója. A műsor első élő adásában 5 énekes esett ki, köztük Ambrus Rita (NF 2005) is, így továbbra is várat számára a nagy áttörés a magyar popzenei iparban.

12 Comments

Nagyon jó volt. nem értem hgoy mért ő meg sonia között dőlt el hogy ki esik ki. ez a 2 produkció volt a legerősebb tegnap 🙁

Kérek mindenkit, aki szereti az Euroviziot, hogy szavazzon Tamarára! Emlékeztek ugye, Magdi milyen jol szerepelt! ÉS hát Tamara is képes mindenre! Ez a vajdasági vér!!! Alig vártam már hogy egy kis Eurovizio is be legyen csempészve a megasztárba! Lehetne csinalni egy eurovizio hetveget is! Remélem Magyarország jövőre is részt vesz majd a versenyen!!!!

Üdvözlet a Vajdaságból! Nagy rajongója vagyok az oldalnak!!!!

még semmi sincs:( de állítólag november közepe fele kell lenni hír róla. legalábbis az oldalszerkesztő azt mondta 🙂

Ha jobban körülnéztek az interneten, a wikipedián Magyarország úgy van fenn, mint lehetséges visszalépő :(:(:(

Szerintem indulnunk kéne!!! Eddig sosem szégyenkeztünk a magyar indulóink és dalaink miatt, bármilyen eredményt is értünk el, én így gondolom, azt viszont tudjuk és nem kell titkolnunk, hogy nyerni egyelőre nincs esélyünk 🙁 , de hát ha az új szavazási rendszer majd változást hoz, szóval vegyünk részt 2009-ben! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

Ééééééééééééssssssssssssss Tamara tovább jutott!!! Remélem nektek is kösyönhető ez a szép eredmény! Remélem jövőhéten Magdival énekel duettet, és valami fantasztikusat hoznak össze! De valaki mondja már meg hogy mi lesz Magyarországgal 2009ben? Szerintem mehetne a Megasztár győztese is!!!

Én még Tamarát is kiküldeném!Csak az a baj, hogy nincs saját száma, meg persze okt.1-ig meg is kellet volna jelennie a cdjének!:D Na majd eldől!

Comments are closed.