Naptár

2008. november
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Farsangi ABBA-show a BS-ben

Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu

A svéd csapat a mai napig 2 millió lemezt ad el évente – ez a show pedig ezeket a hallhatatlan slágereket gyűjti csokorba egy 2 órás extravagáns musical keretén belül. A világ legnagyobb ABBA Show-ja február 11-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

2008 legnagyobb sikerű mozifilmje után a 6 kamionnyi produkcióval és 50 fős személyzettel utazó cirkusz a Hallenstadion Zürich, a müncheni Olympiahalle, a berlini O2 aréna, a Wembley Aréna és a Royal Albert Hall után a Budapest Sportarénába érkezik, és a farsangi időszak legnagyobb bulijának ígérkezik – olvasható a ShowTime Budapest Kft. közleményében.

A történet a ’60-as évek végén kezdődik, amikor Bjorn, Benny, Agnetha és Frida először találkoztak, hogy együtt játszanak. A produkció a nézőt egy varázslatos utazásra viszi az ABBA sztárrá válásának történetében olyan dalok kíséretében, mint például a Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You. A mai napig több mint 1 millió néző vett részt ezen a csodálatos időutazáson 1969 és 1981 között az ABBA legszebb dalaival.    Nem vitás, hogy ez napjaink legautentikusabb ABBA show-ja, melyben szerepelnek az eredeti zenekar tagjai is, mint Ulf Anderrson és Janne Schaffer – derül ki a közleményből.

Az ABBA a mai napig 2 millió lemezt ad el évente – ez a show pedig ezeket a hallhatatlan slágereket gyűjti csokorba egy 2 órás extravagáns musical keretén belül. Az ABBA THE SHOW követi az ABBA történetét a zenekar Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplésüktől a legnagyobb sikerekig. A híres svéd Waterloo és a Matthew Freeman vezette londoni Nemzeti Filharmonikusok által előadott dalok újjáélesztik az ABBÁ-t.

Az ABBA THE SHOW Indiától Spanyolországon keresztül egészen Amerikáig hihetetlen sikereket ért el, mely sikersorozat csúcspontja a teltházas Hollywood Bowl-i előadás volt. Az új produkció bemutatója a Londoni Royal Albert Hallban volt.

A hivatalos Nemzetközi ABBA Fanklub véleménye:
„Abszolút a legjobb ABBA az ABBA óta”
„Valóban úgy éreztük, mintha tényleg az ABBA lett volna”
„Valóban úgy érezzük, hogy az ABBA tovább él”
„Valóban úgy éreztük, mintha az igazi ABBÁt láttuk volna”
„Valóban úgy éreztük, mintha az igazi ABBÁt hallottuk volna”
„Valódi ABBA élmény”
„Az egy és egyetlen az ABBA óta”

A sajtó reakciója:
„Mamma Mia, az ABBA még mindig koncertezik!”
„Briliáns ABBA show!”
„ABBA klónok!”
„Egy időgéppel visszamentük a ’70-es évekbe!”

Hozzászólások lezárva.