Naptár

2008. november
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

ESC 2009: Magyarország ezen a héten dönt az indulásról

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com – MTV

Az MTV szóvivője ma délután az oikotimes.com telefonos érdeklődésére azt válaszolta, hogy  a hét végéig el lesz döntve a részvétel a 2009-es Eurovíziós Dalversenyen. Ennek ellenére a jövő hét közepére várható részletes tájékoztatás.

A magyar részvétel kérdésessé vált az idei versenyző, Csézy kiábrándító eredménye miatt, aki utolsóként végzett a második elődöntőben.
Hivatalosan 1993-tól szerepelt Magyarország az Eurovízión, amikor nem sikerült bejutni a selejtezőből a döntőbe (Szulák Andrea – Árva reggel). Így egy évvel később került sor a debütálásra a nemzetközi versenyen. Az 1996-ban megint nem sikerült bejutni az előválogató miatt (Delhusa Gjon – Fortuna), rá egy évvel újra volt versenyző, de ’98 után hosszú szünet következett. 2005-ben újra szerepeltek, de rá egy évre megint visszaléptek. Magyarország az elmúlt 13 év legmagasabb pontszámát 2007-ben az elődöntőben kapta, de az idei utolsó hely felvetette a kérdést, hogy vajon indulnak-e jövőre.

25 hozzászólás ESC 2009: Magyarország ezen a héten dönt az indulásról

 • rocknish

  Na most kezdtem el aggódni, stresszelni. Feszült egy hetem lesz.

 • hben92

  Hát én is izgulni fogok! ÁH!!! Induljunk!!! Már csak azért is hogy, megmutassuk, mire is képes egy magyar előadó, (bár ezt 2007-ben megmutattuk). Ehhez viszont szerintem ha indulunk pl.: nem kell kiválasztani a kb. 30 jelentkezőből 15-t mint tavaly, nem, legyen 2 elődöntő 15-15, és a végén egy döntő, idő van bőven, és szerintem az MTV is növelné 3 hétvégére a nézettségét.

 • Patrik

  WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MOST KICSIT LETTEM IDEGES…. 🙁
  DE ÉN TUDOM HOGY BENVEZÜNK. HALLOTTATOK MÁR A TITOKRÓL??? CSAK BE KELL VONZANI A DOLGOKAT, ELKÉPZELNI, HINNI BENNE ÉS VÁRNI….. ÉN MÁR EGY IDEJE TESZTELGETEM EZT A MÓDSZERT ÉS TÉNYLEG HASZNÁL…

  SZÓVAL SZTEM BENEVEZÜNK! 🙂

 • Bálint the 2nd

  Természetesen visszalépünk, amilyen lúzerek vagyunk.
  Ne legyen igazam.

 • Patrik

  KOMOLYAN MONDOM TI MÁR DIREKT MONDJÁTOK EZT HOGY VISSZALÉPÜNK STB. MÁR ELEGEM VAN AZ ILYEN PESSZIMISTÁKBÓL. ILYENEKKEL VAN TELE AZ ORSZÁG! 🙁

 • Istu

  Nem.Most nem kell visszalépnünk,mert ha egy igazán jó és „”extra”” produkcióval indulunk,akkor sikerülne legalább az első tízben szerepelnünk.

  Szerintem ezek igazán jók lennének az Euróvízión:

  1.Desperado:Érdezd a zenét
  2.Unique:Mi van a nevedben?(2008)
  3.Groovehouse:Őrült lennék
  4.Unique:Tükör
  Ja és még az is jó lenne,ha Szekeres Adrienn újra elindulna a versenyen.

  Ezek a számok,amiket írtam,azok 3 percesek!!!

 • rocknish

  Én három percesben ezt találtam:
  Hoffmann Mónika – Én vagyok a nő
  Harmadik hallgatás után nálam nyomot hagyott. Lehet azért három perces, mert készül valamire újra idén?

 • Csak 2008. október 1. után megjelent dalokkal lehet indulni. Sajnos például a Desperado dala pár nappal október 1. előtt jelent meg klip formájában, így az már (nagy bánatomra) nem alkalmas az Eurovízióra 🙁

 • Istu

  Ja de megkérdeztem a Desperadot,hogy akarnak-e indulni az Eurovízión,azt mondták,hogy nem,hogy az ilyesmi nem az ő világuk….

 • rocknish

  Október utáni még ez is:
  Ádok Zoli – Tánclépés

 • Patrik

  Nom eg Rúzsa Magdi is!! 🙂 Nagyon ütős az új albuma!! 😛

 • SzZ94

  Az Ádok Zoli tényleg nagyon jó… Most jelent meg egy új Lola szám, szerintetek bepróbálkozik idén is az Eurovízióval, ha lesz rá lehetőség? Bár ez a szám nem jön be, nézzétekmeg, a címe: Ne szólj! Kovácsovics Fruzsinának rengeteg száma van, ami nem került fel az albumára, ha van köztük alkalmas, őt is szívesen küldeném, akárcsak Keresztes Ildikót vagy Cozombolist is.

 • Serinon

  Keresztes Ildikó tényleg jó lenne, bár hallottam – nem megbízható – pletykát arról, hogy a Nox idén visszaköszön az ESC hazai válogatásán.

 • Zsolesz

  Nekem lassan már mindegy, hogy kimegy, csak induljon Magyarország is! Én még mindig birnám ha Bencsik Tamara, vagy esetleg a Király Viktor menne!!! de Noxot is szeretem, Zsédát, Rúzsa Magdi sem lenne épp rossz! Talán Gáspár Laci, Tóth Gabi, vagy éppen Tankcsapda, Feke Pál, vagy tényleg aki a legjobb lenne Magashegyi Underground! 😀 na jo, utobbi vicc volt de én birom a Biborkát is! szóval reméljük, ma este végre kiderül, mi lesz!!!

 • rocknish

  Serinon nekem az ilyen pletykák tök jól jönnek! Ezek tartanak életben! Egyébként Keresztes Ildikót én is jó ötletnek tartom. Mondjuk szerintem -ahogy korábban is írtam- Tóth Verával is próbálkozhatnánk.

 • rocknish

  Habár ebbe a Nox dologba belekötnék: mivel térnének vissza? Hiszen már október előtt kidobták az új albumot.

 • Zsolti

  Zséda: Fekete rúzs
  Egyébként amennyire emlékszem, sokkal nézettebb volt az m1, amikor Rúzsa indult, és kevesebb, amikor Csézy. Tehát induljunk 2009-ben, és válasszon az m1 egy eléggé híres és elismert énekest, aki hozza a nézőket, hiszen ez a csatorna érdeke. Anyázás persze lesz, mert mindenkinek úgysem fog tetszeni, de ez eddig sem volt másként…

 • rocknish

  Sajna a Fekete rúzs is október előtt hallható volt 🙁

 • Istu

  De úgy el lehet indulni bármilyen régi dallal,ha „frissítik”,vagy ha egy több,mint 3 perc,akkor lerövidítik és kihoznak egy olyan verziót,hogy eurovíziós verzió?

 • HonEy

  Szerintem a Groovehouse: Őrült lennék lenne a legalkalmasabb!! Judy hangja valami elképesztő ahogy kitudja adni a hangját!!:):)Ez lenne a legjob dal!!

 • T...

  HÁT, A GROOVEHOUSE NEM JÖTT ÖSSZE, DE ÉN NEM ADOM FEL A REMÉNYT, HOGY AKÁR JUDY SZÓLÓBAN, AKÁR A ZENEKARRAL FELLÉP EGYSZER EZEN A VERSENYEN.
  AZ Ő HANGJÁT MINDENKÉPP HALLATTATNI KELLENE NEMZETKÖZI SZINTEN IS.
  PONT ÚGY, MINT RÚZSA MAGDIT. NEKI VISZONT NAGYON ÖRÜLTEM, AMIKOR Ő MENT.

 • HonEy

  Majd máskor remélem Judy lesz,aki indul az Eurovízión:) Mint már mondtam..Csodálatos,dögös hangja van!:) Reméljük egyszer elmegy az Eurovízióra:)