Eurovízió 2015: Holnap kezdődik a jegyárusítás utolsó hulláma

getyourtickets2015Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Holnap, azaz pénteken reggel 9-től lehet utoljára vásárolni jegyeket a 2015-ös bécsi Eurovízióra az interneten, azaz az Oeticket.com-on. Korábban tavaly decemberben és januárban nyílt meg a lehetőség a jegyvásárlásra. Ettől függetlenül még marad egy nagyon limitált darabszámú jegymennyiség, ami akkor lesz elérhető, amikor pontosan tudják a szervezők, hogy a díszlet még mennyi helyet foglal el a csarnokban.

http://www.oeticket.com/esc/songcontest_en!

Kérünk mindenkit, hogy körültekintően tájékozódjanak a jegyvásárlásról, és ami a legfontosabb: ha esetleg valamilyen itthon ismert vagy népszerű jegyárusító portálon bukkan valaki az Eurovízióra, akkor is a vásárlás közben az oeticket.com-ra kell hogy átirányítsák az érdeklődőt.

Comments

4 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2015: Holnap kezdődik a jegyárusítás utolsó hulláma” bejegyzéshez

 1. Csengettyű avatar

  Óóó, erről lemaradtam. Hát akkor… ennyit erről.

  1. Kajli25 avatar
   Kajli25

   Még állójegyek vannak – jó, nem tv showra, de van :))

 2. skari avatar
  skari

  Esetleg van olyan, akinek sikerül jegyet vásárolni? Én 9.10 körül be tudtam lépni, de már akkor azt írta ki, h nincs jegy 🙁 illetve, ha olvassák tapasztalt rókák, akkor az ő velemyukre is kiváncsi vok: mindenhol azt írják, h csak a hivatalos oldalon keresztül vásároljunk jegyet, viszont ott már nincs, ellenben pár online jegyárusítónál vannak elérhető jegyek. Azok mennyire lehetnek megbízhatóak? Bar nem mintha a horribilis áruk miatt az a veszély fenyegetne, h vásároljak. Köszi előre is!

  1. Kajli25 avatar
   Kajli25

   TV show-ra valóban nincs jegy, de zsűri és családira még vannak állójegyek az oeticket-en.