11 Fehéroroszország: Uzari & Maimuna – Time

belarus_15Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Ma este Fehéroroszország választott: a bonyolult szavazási szisztéma összesítésének a végén Uzari & Maimuna duóját küldi a bécsi Eurovzióra, a Time című dallal. Gratulálunk!

 

A hivatalos verzió:

A nemzeti döntős felvétel:

https://www.youtube.com/watch?v=w4XhZRI87EA

 

41 Comments

Na akkor leszek én az első aki ellentmondok 😀 Semmit mondó egy valami ez a dal, de simán hallgatható 3 percig, még egész kellemes is. Nem hiszem hogy ezzel döntőbe jutnak, de nekem azért tetszik. 🙂 Nálam eddig: 1.Hollandia 2.Fehérorosz 3.Macedónia 4.Málta

Szerintem a holland dal borzalmas, főleg az előző évek dalaihoz képest.
Nálam eddig. 1.Málta 2.Fehérorosz 3.Macedónia 4.Hollandia
Bár megjegyzem, a hollandoknál is lehetett volna lényegesen jobb választás is.

“Everywhere in Europe, people supported us; experts; fans of Eurovision, and here the jury decided to fail us.” kitalálhatjátok ki írta ezt 😀

Nem egy szuper dal, de ennek volt a legtöbb esélye a kijutásra. A többi dal is ócska, vagy még ócskább volt. A Milkitől egyenesen a falra másztam első hallásra. Nem is értem, hogy Alexander Rybak hogy tudott a keze közül kiadni egy ilyen kritikán aluli munkát, aztán meg duzzog az eredmény miatt. A közönségnyertes Muzzarttal meg az a baj, hogy a nő nem tud énekelni, hiába csináltak egy Star Wars-utánzat jazznótát. Ilyen téren jó döntés született. De hogy mit fog elérni, azt kell mondjam, hogy határeset. De a fehéroroszokat ismerve, lehet még B-tervük is.

Jó újra együtt fiúk lányok 😀 Én egy percig hallgattam, elmegy. Alig várom már a többi dalt is. Eddig nekem Macedónia dala nagyon tetszik, meg a Holland is. Nagyon sajnálom, hogy Ukrajna nem versenyez, mert akkor nem fogok tudni szavazni. :”(

Orsi ajánlom a Eurovision2015 Wikipédia oldalát (angol vagy magyar nyelven), minden infót többek között az ukránok távolmaradásáról is olvashatsz még sok-sok mindent 🙂

Most néztem meg s nekem is ez jutott eszembe. Továbbá nem tetszik. Gyenge szerintem mind zeneileg s hangilag. Kicsit darabos nekem a dal.

Milkinek örültem volna a legjobban de szerintem ez sem olyan rossz, nem hiszem ,hogy le fogják cserélni.
1.Hollandia
2.Fehéroroszország
3.Málta
4.Macedónia

Szerintem nem olyan rossz ez a dal. Voltak ettől jobbak, de rosszabbak is. Olyan nagyon szerintem egyik sem volt kiemelkedő, én ki vagyok ezzel a dallal békülve.

Én is viszonylag egyetértek, nálam a Top 4-ben volt ez a dal a fehéroroszoknál, de mérges vagyok rájuk, mert a Milki ötmilliószor jobb választás lett volna. Sajnos ez történt szegény Arbreshával, Jessikával és sorolhatnám még azokat, akik nálam a győztesek voltak (és másoknál is), mégis vesztettek. Az albán nyelvet én nem szeretem, angolul sokkal jobbak a dalaik. Nem hallgattam meg a dalokat, de remélem, hogy egy albán popdalt fognak kiküldeni, mert azok jók szoktak lenni. Egy újabb balladával vagy esetleg egy rock dallal nálam idén is utolsó helyeken kullogna Albánia.

Szerintem amúgy egyedül a fórumon nekem Valeria Sadovskaya Summer Love című dala volt a 2. helyezettem (titkos favritom).

Érdekes, mivel az élő felvétel alapján sehova se tudtam sorolni, értékelhetetlennek tűnt a dal, viszont a stúdió verzió meghallgatása után sokkal pozitívabban tudom értékelni. Nem rossz egyáltalán, de a hangokon javítani kell, és a színpadképen is. Egy nagy színpadon akár hatásos is lehet, meglátjuk majd Bécsben. Ha esetleg a lecserélés mellett dönt a “köztévé”, és egy jobb dalt felmutatnak, akkor nem fogok elszomorodni.

Nem zavarna ha most is szakítanának a hagyományokkal és nem csereberélnének. Nekem ez tetszik, jó az a bizonyos rész kicsit zavaró, de azt a 3 percet kibírja a fülem 😀

Ez röviden és velősen, egy kakofónia. Csupa zenei zűrzavar az egész, ami olyannyira zavaró,hogy számomra hallgathatatlan 🙁

Bekapcsoltam, aztán annyira magával ragadott a szám, hogy azt sem vettem észre, hogy vége lett… Ennyit erről, minden szempontból félresikerült ez a dal.
List: 1 MAL – NET – MAC – BEL 4

Hát újra itt veletek.Igaz nem voltunk olyan sokat együtt, hisz mióta Kolbász müvésznő győzedelmeskedett, hát azóta már nem tudom annyira komolyan venni a fesztivált.
Nagyon örültem, hogy Hollandia, Málta és Macedónia ilyen erőssen idította az évet.Hát a fehérorosz dal nagyon gyenge….

Nekem tetszik, ritmusos és hangulatos és a hegedű erre rásegít. Nagyon várom sz első 10 helyezettbe.

Tényleg jobb stúdiófelvételben, de semmit nem jelent, ha ki kell állni a színpadra, és az előadó gyengécske, mint a harmat. Kíváncsiságból belehallgattam a többi döntősbe is Fehéroroszországból, hát egyik sem volt jobb. Sokszor nem is értem, hogy mi alapján választottak jó ízzel emészthetőt régen, és egyre-másra valami olyat, ami az ember fülét csak szúrja.

Ugyanolyan rossz, mint az eredeti, szerintem még rosszabb is talán. Amikor a magas hangokkal próbálkozik Uzari egyenesen késztetést érzek arra, hogy bezárjam a videót és ne hallgassam tovább, így még sose sikerült ezt a borzalmat végighallgatnom. Bebetonozta magát az utolsó helyre nálam.

Jaj. Jaj mi ez? 🙁 Most tényleg ez lesz a végleges verzió? Teljesen elvesztette azt a pluszt a dalt, amitől kicsit is egyedi volt, most egy szóval tudnám jellemezni : tucat. Ajj, de kár érte, nagyon szerettem az eredetit 🙁

Te ugyanaz az Iza vagy, aki fentebb ezt írta:
“Verzik a szivem Alexey Gross dalaert, ez pedig durvan kiuti a hallgathatatlan mercet.” ?

Comments are closed.