Montenegró: Sergej Ćetković – Moj Svijet

montenegroTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Vasárnap Montenegró bemutatta versenydalát a 2014-es Eurovízióra. Sergej Ćetković “Moj Svijet” című dalához montenegrói és angol nyelvű változat is készült, de még nem lehet tudni, melyik verziót fogja énekelni Koppenhágában. Gratulálunk!

19 Comments

Szep szam, bar nekem kicsit unalmas. Az elmult evekben olyan szornyusegeket kuldtek ( Euro Neuro, jeeeezusom, meg mindig nem hevertem ki :D), igazan kijarna mar egy donto nekik

Csalódott vagyok egy picit, nagyon szerettem Montenegró vállalkozó szellemét, különösen a tavalyi produkció volt a szívem csücske. Ez most biztonsági játék, de nagyon szép, szívesen hallgatom.

Van erre egy konkrét kis mondatom;
korábbi sikerek meglovagolása – Szerbia 2012

Igazából már azt a dalt sem kedveltem, ezt sem fogom, nekem unalmas.
Szépnek biztos szép, de rám nem hat. Ezek ellenére mégis megérdemelnék a döntőt már, ahogy 2009ben és 2013ban kellett volna.

Az első dal a mezőnyben, amelyik valami pozitív véleményt kényszerít ki belőlem, valami építő jellegűbbet annál, hogy röhejes, primitív, tucat, amatőr, ízléstelen, dögunalom, jézusmária, vagy egészen szofisztikáltan “szar, szar, szar és kész”.

Nem elég,hogy rossz,de hozzá még borzalmasan unalmas is… nálam totál utolsó helyen van. Az eddigi béna számok legalább röhejesek voltak.
24/24

Nem élvezem, nem hallgatom, fél perc után unom, de elismerem a minőségét és szurkolok is neki, objektíven nézve bőven megérdemli a döntőt.

Nekem tetszik, szeretem ezeket a szép, lassú számokat, és nem érzem elcsépeltnek sem. Az elején erősen hasonlít a hangzás a My Heart Will Go On-ra, de (ciki vagy sem) nekem az is tetszik, ezért nincs vele bajom. Előkelő helyen áll nálam.
A klip pedig kifejezetten remek, a Tara-kanyon gyönyörű!

sokszor meghallgattam , először 10. helyre tettem ,de (!) mára olyan pozitívan tudom értékelni a dalt ,hogy messze megelőz bármi balladát a mezőnyből , 3./24. Annyira magával ragadó , meg ez az egyetlen ballada aminek átéreztem a mondanivalóját

Nincs baj ezzel a dallal, így jó ahogy van, bár vannak nála jobbak is. Akár döntős is lehet.

1. Egyesült Királyság
2. Albánia
3. Magyarország
4. Finnország
5. Dánia
6. Románia
7. Izrael
8. Olaszország
9. Svédország
10. Spanyolország
11. Ukrajna
12. Szlovénia
13. Montenegró
14. Málta
15. Lengyelország
16. Litvánia
17. Macedónia
18. Írország
19. Észtország
20. Svájc
21. Franciaország
22. Fehéroroszország
23. Lettország
24. Izland

Nekem is Željko Joksimović jutott eszembe a dalról, ami szerintem is nagyon szép, és bár kicsit unalmas, jó hallgatni, és én örülök, hogy most nem olyan extrémséggel rukkolnak elő a montenegróiak, mint az utóbbi két évben. Hiányzott már egy szép szláv ballada, nem igazán tartom döntőesélyesnek, de örülök, hogy van ez a dal.

hát a 2006 -os bosnyák Lejla c. dalt ez nem übereli ,de szerethető dal akkor is , nekem az egyik kedvencem 🙂

Comments are closed.