Spanyolország: Ruth Lorenzo – Dancing In The Rain

spainTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Spanyolország idén újra nemzeti döntőt rendezett Barcelonában. Az 5 versenyző közül a zsűri és a közönség egybehangzó véleménye alapján Ruth Lorenzo “Dancing In The Rain” című dalát küldik a dániai 59. Eurovíziós Dalfesztiválra. Gratulálunk!

http://www.youtube.com/watch?v=avwG_u4Ahfo

21 Comments

A másik leányzóval többre mentek volna. Szépen énekel, nem kétség, és már hiányoltam is egy balladát..de sajna ez nagy hatással nincs rám. Kicsit hasonló vonalon próbálnak mozogni mint 2012-ben, bár véleményem szerint azt a szintet nem üti meg.

Nos ki jön velem lázadni Spanyországba 😀 ? A most komolyra fordítva a szót , nekem Brequette dala tetszett a legjobban , de élőben Ruth sokkal szebben énekel . Olyan 10-15 helyre voksolom őt.

Őszintén nem tudom eldönteni, hogy kedvencek között van-e vagy sem. Nagyon a határon táncol. Lényegesen jobb mint a tavalyi. Talán egy-két hallgatás után jobban megszeretem. 🙂

Szép hangja van és kiváló énekes ez tény. Maga a dal viszont számomra nem igazán áll össze. Összességében nem rossz, de nem lesz a kedvencem.

Az első verziója nem igazán jött be, pedig vártam az ő dalát (X-Faktoros produkciói közül a Purple Rain és az Enough Is Enough nagyon jó). Ez a változat már jobb, és bár Brequette párti voltam én is, élőben nem igazán fogott meg… Olyan érzésem volt, mintha az egy félkész dal lett volna. Jó volt, de Ruth átütőbb valahogy. Eddig erősen a topban van nálam.

Nagyon jól énekel a hölgy, de a dalával nem vagyok annyira kibékülve. Nem rossz, de még meg kell vele barátkoznom. Sajnálom, hogy Brequette dala odalett, az a dal nagyon ütős volt szerintem. De majd megkedvelem ezt is…

Spanyolok is jót alkottak, úgy elmegyeget. Végefelé jól kiereszti a hangját. Tetszik, tetszik.

1. Albánia
2. Macedónia
3. Olaszország
4. Finnország
5. Spanyolország
6. Málta
7. Fehérorszország
8. Ukrajna
9. Svájc
10. Lettország
11. Izland

Hang és éneklés rendben, a dal csak erős közepes. Kicsit túl sok a “kiabálás”. Ha nem vinné végig a három percet, hanem kb. 2:25-nél lecsengene a dal, akkor azt mondanám, hogy jó, de így nekem “tú mács”.

Én nyávogásnak érzem, de úgy tűnik, hogy sokan szeretik.
Igaz, olvastam már olyan kommentet spanyol embertől, hogy ne adjunk pontot neki, szóval a magyar mentalitás nem is annyira magyar 🙂
De messze még a vége.

Az vitathatatlan, hogy Ruth hangja nagyon szép, de a dal annyira nem tetszik. Őszintén szólva túlzásba átment vége nélkül is meglennék.

Így kell a tavalyi ukrán dalt utánozni !!! 😀 – a spanyolok megoldották és egész jól …

Nagyon kedves hölgy,kiváló hang,sokkal jobb választás, mint a Run-Breqette.Nálam eddig második a listán!!

Érzésem szerint végigordítja az egészet.Egy kis visszafogottsággal többre menne.Legalább is nálam.A dal közepes.Persze ez szubjektív vélemény.Majd meglátjuk!

tényleg szép a csaj hangja , de ha egy dalt készítünk , ne csak az legyen benne 2és fél percig – a 3-ból … – , hogy dancing , dancing 88milliószor a maradék fél perc meg kb. 2 sor és ennyi a dal. Egy dalnak legyen már több mondanivalója , én úgy vagyok vele 🙂

Comments are closed.