Naptár

2013. december
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szavazás a mindenem: Megszületett a győztesünk!

kerdojelSzerző: Szatlmajer Zoltán

Véget ért a két hónapos szavazássorozat, a „Győztesek csatája”, amelyből kiderült hogy olvasóink mely dalt találták arra méltónak hogy a győztesek győztese legyen. 61 dal versengett heteken keresztül. Sokszor volt olyan szoros az állás, hogy mindössze egy ponton múlt a továbbjutás. A döntőben a holtversenyt a magasabb pontok döntötték el. Mindenkinek, aki szavazott köszönöm a részvételt!

Kattints az összefoglaló videóért! https://www.youtube.com/watch?v=6Hmx_ECb44Q

Letöltés: a részletes pontlista (zip/xlsx) letöltése itt!

24 hozzászólás Szavazás a mindenem: Megszületett a győztesünk!

 • tauri

  Mi köszönjük a szavazás megszervezését!

 • Clusters

  Hát ez a top 3 mindent elmond… Még jó, hogy nem szavaztam. 😀

 • Dani

  Az ABBA 10. helyén meglepődtem. Előbbre vártam. (A Nocturne-nél és a Poupée de cire, poupée de sonnál 1000% jobbnak találom. De ez csak az én véleményem.) De így is jó.

  Az Everyway that I Can is sokkal jobb, mint ahányadik helyen végzett, nálam legalábbis, de az van, amit a közösség gondol.

  A Love Shine a Light-ról azt hittem, simán megnyeri a dolgot. A legjobb brit indulónak tartom.

  Amikor már csak Loreen és Marija maradtak, azt hittem, Loreen nyert (amivel a mai napig nem értek egyet, Bakuban Solunának kellett volna nyernie), de szerencsére Marija megelőzte. A Molitva az egyik legjobb győztes dal szerintem, mellesleg a legjobb szerb dalnak tartom, megérdemelte a győzelmet 2007-ben.

  Amúgy grat. a videóhoz, nagyon tetszett a megoldása. (A készítőtől kérdezném: nem lenne kedved részt venni akár az EarthVisionön, akár az USAVisionön? Ha egyszer nyernél ott, és hozzád kerülne a rendezés, és így, vagy hasonlóan oldanád meg a végeredmények prezentálását, az nagyon tetszene.)

 • Reka

  Életemben nem hallottam még a győztes dalt, ezután sem fogom teljesen.
  Azt hittem, Loreen nyer, bár nem neki drukkoltam volna, hanem Alexandernek:)

 • Hádész

  Sejtettem, hogy a győzelem a Molitva, és az Euphoria között fog eldőlni, de azt hittem, hogy ez utóbbi diadalmával. Viszont, mivel a Molitva lett a 12 pontosom, kifejezetten örülök 🙂 Egyedül a Divát raktam volna lejjebb valamivel, azt annyira nem kedvelem, de összességében nekem szimpatikus eredmények születtek, köszi a szervezést 🙂

 • eszter

  Én örülök, hogy a Molitva nyert, mert neki szurkoltam, közben vicces módon pont azt hittem ez az egyetlen dal, aminek nincs sok esélye nyerni. Szerencsére nem így lett. A többi helyezett is meglepett, pár dal hátrébb végzett, mint ahogy gondoltam, mások meg előrébb.

 • tkrisz

  Sajnos a döntő kiment a fejemből és nem szavaztam. De legalább, most legalább fordult a kocka, 6x nem tetszett az eredmény, most végre a maradék legjobbja nyert. A Molitva örök kedvenc!

 • Sztbeni

  Dana ötödik helyét nem értem. Az minden idők legrosszabb győztese. A dobogó viszont jó. A Molitva meg maximálisan megérdemli a győzelmet.

 • Reea

  Nem sajnos, keverem. Miért eme kérdés?

 • Balint005

  Köszönjük a szervezést! Szép munka volt 🙂

  A végeredményről:
  Hát szerintem ez egy katasztrófa xD A Molitva minden idők legjobb győztes dala? Na ne már 😀 Már ott meglepődtem hogy az Abba lett a 10. de ott még ráfogtam h régi már mivel gyorsütemben kiesett a többi régebbi dal is.
  Utána láttam h Dana az 5. amit reálisnak gondoltam bár nálam 10 pontos volt, de utána… én őszintén hittem h a Love Shine A Light fogja ezt megnyerni, hiszen egy kiugróan jó dal (szerintem legalábbis), de nem csak a 4. lett…
  Onnantól reméltem h Loreen nyer, jó dal jó színpadkép és sokat volt a magyar rádiókban is, ezzel népszerűsítve az esc-et, de ehelyett a molitva nyert. 😀 konkrétan egy tippem se jött be, na de majd legközelebb.
  Ja és még így utolsóként megjegyzem h Emellie dala nem hogy a 3. helyet nem érdemli hanem a döntőbe se kellett volna jutnia. Bár várható volt a sikere mivel idei dal, még mindenkinek a fülében van, már aki májusban szerette.
  És persze hiányoltam innen a Lordit illetve Lenát is kár hogy ő már nem fértek be a döntőbe. 🙁
  Persze ez mind mind szubjektív amit ide leírtam, úgyhogy ha valaki ízlését megbántottam ezzel, akkor csak hagyja figyelmen kívül ezt a hozzászólást! 😉

 • Erzsi

  Nyilván az életkorodra célzott ezzel. Ez nem az a hely, ahol szabad lenne eldicsekedni azzal, hogy még nem hallottad a Molitvát. (Sőt, hogy nem is szándékozod pótolni.) Bizonyos megkerülhetetlen mérföldköveket ismerni kell ahhoz, hogy itt az ember tárgyalóképes legyen. Sürgősen pótold a hiányosságokat!

 • Reka

  Írtam, hogy „ezután sem fogom teljesen”, mert nekem nem tetszik – ugye lehet következtetni ebből a megjegyzésemből, hogy hallottam valamennyit. Nem gondolom, hogy ezzel gond volna, s nem szándékozom pótolni ezirányú hiányosságom.

 • BanszegiSisters

  Itt szeretném megragadni az alkalmat és meghírdetni a 2014-es USAVisiót! Jelentkezéseket : Január 31. várok ezen a fórumon : http://www.freeforum.hu/earthvision/topik/46975
  A szabályok és ennek az egész versenynek a leírásáról itt bőven találtok információkat: http://hu.earthvision.wikia.com/wiki/USAVision
  Köszönöm! Remélem sokan jelentkeztek! 😉

 • Zoli

  Szerintem ezzel a „tárgyalóképességen” kívül az a baj, hogy te egy kis részlet alapján rangsorolod a dalt, miközben hangosan élteted Alexandert. Ezt így nem lehet. Két nő közül sem feltétlenül tudod megmondani, hogy melyik a szebb, amíg hátulról látod, és két festményt sem tudsz elbírálni a jobb alsó sarok alapján. Mindegy is, nem sok közöm van hozzá, nem is szavaztam, nem is akarok beleszólni a dolgokba, csak ezt muszáj volt hozzáfűznöm. 🙂 Egyébként szívből ajánlom, hogy tedd félre a makacsságot és hallgasd meg a Molitvát – az elején ahogy építkezik, a refrén utáni hangszeres betét, a nagy hangi robbanás, ami benne van… Szerintem nem bánnád meg.

 • Reka

  A „hangosan éltetem” azért túlzás, csak leírtam 2 sorban a véleményem. Egyszer. Nem is szavaztam, csak hozzászóltam. Nem makacs vagyok azzal, hogy nem nyerte el a tetszésemet a dal egy része, és nem kívántam tovább folytatni. Vagy addig hallgassam, amíg tetszeni fog? Nem gondolom, hogy egyedül vagyok azzal, akik nem hallották meg végig. Csak nem dől össze a világ, ha kimaradok belőle. 😀 Kevesebb leszek egy élménnyel. 🙂 Elfogadom, mert nem vonz, hogy meghallgassam. Ne haragudj érte. 🙂

 • Erzsi

  Réka, ez itt egy rajongói oldal. Olyan embereket ismertem meg itt az évek során, akik zsenge koruk ellenére álmukból felkeltve megmondják, hogy 1978-ban Belgium melyik dallal indult és hány ponttal, hányadik helyen végzett. Nem ez a cél. De a minimális érdeklődés – például a győztes dalok meghallgatása – mindenkitől elvárható. Azt le lehet írni, hogy a Molitva nekem nem tetszik, de azt nem, hogy még sosem hallottam. Ellenkező esetben ne csodálkozz, ha valaki az életkorodra tesz ironikus megjegyzést. (Nem, nem azt írtam, hogy az éretlenségedre.)

 • Reka

  Bocsánat, hogy leírtam egy véleményt, a sajátomat. El is tűnök akkor a fórumról, nincs is helyem a fanatikusok között. Köszönöm az eddigi olvasnivalót az Oldalnak. További jó munkát!

 • Erzsi

  Pitbull, hát most mit lehet kezdeni egy ilyennel? (Nagy tehetetlen sóhaj …)

  Réka, ne menj el. Ha itt maradsz, még van esély hogy átragad rád egyesek lelkesedése és hajlandó leszel három percet áldozni egy dal meghallgatására elejétől a végéig akkor is, ha az első 10 másodperc alapján nem tetszik.

  És nem kell fanatikusnak lenni. A fórumozók többsége sem az. Csak nyitott …