Melodipletyka 2014: A 90-es évek népszerű fogorvosa a svéd válogatóba kerülhet

MF2014

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikorimes.com

A svéd Aftonbladet ismét ostromolja az SVT-t a Melodifestivalen 2014 fellépőivel kapcsolatban. Az újság információi szerint CajsaStina Åkerström, Martin Stenmarck, Linda Bengtzing és Sanna Nielsen mellett a 90-es években nemzetközi sikereket halmozó Uzoma Nwapa, művésznevén Dr. Alban is résztvevője lesz a jövő évi svéd nemzeti válogatónak. Az oikotimes.com pedig még rátesz egy lapáttal.

Az internetes szaklap csak annyit árult el, hogy amikor az SVT nyilvánosságra hozza a résztvevők listáját, szerepelni fog rajta egy olyan név is, ami alapjában fogja megrengetni az Eurovízió világát.

Martin Stenmarck 2005-ben szerzett 19. helye miatt eltűnt a színtérről, de folytatta a zenei vonalat, musicalekben játszott. Sanna Nielsen a híres zeneszerzővel, Fredrik Kempe-vel duettezett 2005-ben, Linda Bengtzing pedig állítólag teljesen szokatlan dologgal fog előrukkolni – legalábbis az eddigi Melodifestivalenes szerepléseihez képest.

11 Comments

Van egy olyan érzésem, hogy az oikos dolognak nagyobb a füstje, mint a lángja, de ne legyen igazam 🙂 Nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek. Sarah Dawn Finerre gondolom esély sincsen, de Linda Pritchard nevét szívesen olvasnám újra a listán!

Ha jól emlékszem, tavaly az oikotimes az Army of Lovers kapcsán is elsütötte ugyanezt. Egyébként, ha tényleg igazuk van, és bejön, akkor szerintem AVIICI-ra lesz az. C.Björkman egyik nagy vágya, hogy sikerüljön befűzni AVIICI-t a Melodifestivalenre, már évek óta ezen munkálkodik ő is meg az SVT, lehet az idei EV “himnusz” komponálása óta AVIICI is jobban hajlik erre.
Én szívesen látnám Sanna Nielsent az MF 2014-ben, akárcsak a Timoteijt és Magnus Carlssont. Biztos lesz számos visszatérő is, nem csak az itt megemlített Martin Stenmarck (nem értem, nagy égés volt 2005-ben), vagy Linda Bengtzing (évről évre gyengébben szerepel). Érzésem szerint az Alcazar sem maradhat majd ki a buliból, de gondolom ott lesz tavalyról Anton Ewald is. Nem lepne meg Mans Zelmerlöw, Eric Saade vagy Danny Saucedo sem. Igaz, a nagy megdöbbenés lehet az is, hogy Loreen tér vissza a Melodifestivalenhez. Én már nagyon várom, hogy kiderüljenek az előadók.

Egyetértek force-szal, szerintem is Avicii-re gondolnak, mint nagy durranás. A résztvevőkkel kapcsolatos kívánságlistámon szerepel Mans Zelmerlöw, Ola és Danny. Mikor először megláttam Dr. Alban nevét, mint lehetséges résztvevő, nevettem egyet. 😀 Linda “szokatlan dolgára” is kíváncsi leszek.

Oikotimes uj cikke szerint Helena Paparizou a nagy meglepetes. Engem valamiert nem sokkolt, nagyobb nevre szamitottam.

Comments are closed.