San Marino: Idén ismét Valentina Monetta fog indulni

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y7IoR_5HPQ0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Videón: Valentina 2012.es versenydala, szintén Ralph Siegel szerzemény

San Marino közszolgálati televíziója ma délután tartott sajtótájékoztatót, amiben kiderült, hogy a friss tapasztalattal rendelkező csapatnak adnak egy újabb esélyt. Valentina Monetta a “Crisalide” című dalt fogja énekelni, melynek a zeneszerzője az Eurovízió slágergyárosa, Ralph Siegel.

A dalszöveget Mauro Balestri írta. Az SMTV sok javaslatot kapott a nyár folyamán arra, hogy ki lenne a legjobb választás az ország képviseletére. Egy háromtagú bizottság hozta meg a végső döntést. Beküldött egy pályázatot Valentina Monetta is, végül ő és Ralph Siegel lett újra a kedvenc. A páros a nyáron sokat dolgozott egymással, több dalt is rögzítettek, végül a “Crisalide” címűt választották. A tavalyi dalhoz képest az idei sokkal jobban meg tudja mutatni a Valentinában szunnyadó tehetséget és kiváló énektudását. Egy olasz stílusú dalt fogunk hallani, ami modern pophangzást kap a dal végére. Tökéletes előadó, mindegy számára, hogy angol vagy olasz nyelvű dalt kell énekelnie. A dalt hamarosan bemutatják.

17 Comments

Nekem úgy tűnik, hogy idén nem bohóckodni küldik Valentinát. Legalábbis amíg maga a dal nem ismert, addig véleményezném a választást. 🙂

Neki szerintem egy ballada állna jól, és olasz nyelven. Remélem, jó dal lesz, és döntőbe fog kerülni. (Olyan jó lenne már egy törpeállamot is döntőben látni!)

szerintem a zsűrin nem szokott múlni a törpeállamok helyezése(san marino ed.8. meg tavaly máltát is ők húzták fel meg 2011-ben és még van pár..)

Én nagyon is örülök, hogy Valentina megy megint. Nekem a tavalyi dala is tettszett… (és akár a döntőbe is bekerülhetett volna felőlem. 😀 )

Hát nekem már a tavaly sem tetszett, nincs valami jó hangja (komolyan mondom, semmi de semmi extra nincs benne)és így lehet akármilyen jó a dal, ha nem tudják rendesen elénekelni.

én örülök neki, tavaly kitűnt a tömegből, végre egy modernebb, nem elcsépelt szerelmes nótával. üde 3 perc volt. 🙂

Tavaly nagyon csalódott volt valentina, amiért szerinte jogtalanul nem juttatták tovább. Szerintem már tavaly óta erre készül, remélhetőleg volt elég gondolkodási ideje egy méltó dal kigondolására. Szerintem megéri őt támogatni egy “Hajrá San Marino”-val.

Comments are closed.