Naptár

2013. január
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Heilsarmee „Hamis zászló” alatt fog bemasírozni Malmőbe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oAjjH3GdsQ4[/youtube]Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr

A „You And Me” című dallal és a katonai egyenruhában 2012. december 15.-én a Heilsarmee elnyerte a jogot, hogy 2013 májusában Svájcot képviselhesse az idei Eurovíziós Dalversenyen. A dal marad, de minden más változik. AZ EBU szabályai értelmében a csapat nem léphet színpadra hivatalos egyenruhában és a Heilsarmee (Üdvhadsereg) néven, melyet a svájci egyház támogat.

Az együttes a következőt nyilatkozta: „Egy csomagot szeretnénk átnyújtani a közönségnek a mi fellépésünkkel, ami nem más, mint a dal, kosztüm, és a show, ebbe tartozik bele az egyenruhánk is”
Az újévben már minden másként van. Martin Künzi szóvivő megtalálta a megoldást és javasolt a zenekarnak egy angol nevet, és mivel az egyenruha „tabunak” számít ezért muszáj lesz egy olyan megoldást találni, ami az EBU szabályainak is megfelel, és a csapat szívesen visel majd Malmőben. Az elkövetkező néhány napban átgondolják a lehetőségeiket és az koncepciót jóvá kell hagyatniuk az EBU-val, hogy májusban színpadra állhassanak a soron következő Eurovízión.

15 hozzászólás A Heilsarmee „Hamis zászló” alatt fog bemasírozni Malmőbe

  • Z0lecs

    Remélem találnak megoldást, bár ezzel magunk ellen beszélek, mert a „You and Me”-vel úgy bejutnak a döntőbe mint a sicc. 😀
    Amúgy még mindig imádom ezt a dalt, drukkolok nekik.

  • Rita

    Érdekes párbeszéd alakult ki a dal youtube videója alatt…megerősödött azoknak a kommentelőknek a hangja, akik a Heilsarmee ellen vannak, mégpedig a vallási nézeteik miatt. Páran írták, hogy nem tudják élvezni a dalt, mert az énekes és a csapat is homofób, és olyan életfelfogást képvisel, amellyel nem tudnak azonosulni. Nem szeretném, ha ez a nézet széles körökben terjedne, és esetleg megakadályozná ezt a szép dalt abban, hogy a döntőbe kerüljön.

    • Lali

      Azt én is olvastam, mondjuk a hozzáállásuk nekem sem szimpatikus, főleg nem egy ilyen versenyen. Bár a dal is nagyon hamar unható, először nekem is tetszett, de harmadszorra, negyedszerre már semmi. Azt sem értem, hogy az egyháznak miért kell belepofátlankodnia mindenbe.

  • Kíváncsi vagyok hogy miben lesznek, bár igazából nem zavarna ha kihullanának az elődöntőben…még mindig elég unalmasnak és monotonnak találom a dalt, bár ahogy látom a you tube-on és itt is sokaknak bejön.

    • Máté94

      Nekem ez a dal olyan semmilyen…Egyszerűen nem érdekel mi lesz a sorsa.Ha továbbjut akkor továbbjut,ha nem akkor nem..
      (Viszont ha továbbjut,a 20. helytől jobb helyezést ne érjen el! :))

  • vik

    Nekem nagyon tetszik! Első hallásra megnyerő! 🙂 De úgyis mi, magyarok fogunk győzni 🙂

  • Michael de nem Knight

    Tucatdal, a kreativitás, és az újszerűség is teljesen hiányzik belőle.

  • Michael de nem Knight

    A klipjüket megnézve egy matekos poén is eszembe jutott:)
    Miért konvergens a mozgólépcső?…Mert monoton és korlátos;)
    Szóval a dalhoz passzoló klipet sikerült csinálni 🙂

  • Kristinna

    Engem konkrétan nem érdekel, milyen ruhát fognak viselni a színpadon, mert nagyon-nagyon tetszik ez a dal!!! Szerintem amúgy simán bejutnak majd a döntőbe 🙂

  • tacom

    A kedvenc dalom idén. Kitűnő bizonyítéka annak, hogy nem kell túlkreatívkodni, túlújítgatni a zenét. Monoton lenne? Akkor ebben a formában a monotónia is gyönyörködtet. 🙂

  • Bejutnak a döntőbe, viszont kíváncsi vagyok, miképp fogadja az egyház a produkció teljes átvariálását. Mert így gyakorlatilag megtagadják identitásukat a profit érdekében… ja, igen, ez az egyház. 🙂

  • force

    Először tetszett, de aztán rájöttem, hogy nincs benne semmi extra (nagyon hamar meguntam). Viszont még mindig a jobb dalok közé tartozik (igaz eddig csak 6 dalt ismerünk).
    Ez a hisztéria a névvel meg az egyenruhával meg elképesztően nevetséges 😀

  • Érdekes, hogy 2012-ben nem kerültek be a döntőbe (pedig megérdemelték volna a top tízbe jutás, a döntőben is) akkor egy ilyen dallal szerintetek bekerülnek ???
    Hülye aki erre a semmire szavaz, már bocsánat de ez az igazság.

  • Napcsi

    Szerintem nagyon jó szám én vagy ezerszer meghallgattam már a szövegét is kívülről fújom! Imádom! És hogy mi magyarok fogunk győzni na ne már! Ilyen szar számmal még soha nem indultunk eleve hamisan énekelte! Szóval! Hihetetlen hogy feltornázta magát a 10. helyre!