Péter Szabó Szilvia (ESC 2005 – NOX) hazajött és új lemezen dolgozik

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ib-HrBr169A[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: facebook.com/szilviaofficial

Szilvi és a Crossfire Management szeretné ismét megerősíteni azokat a híreket, melyek Szilvi várva várt visszatéréséről láttak napvilágot az elmúlt hetekben. Bár a hivatalos időpontok egyelőre nem nyilvánosak, az elmondható, hogy az elkövetkezendő pár hónapban jelenik meg az új kislemez.

Az új dal debütálásáig, Szilvi és a CFM a rajongók türelmét kérik, az előkészületek hatalmas erőfeszítésekkel zajlanak, hogy a közönség a Szilvi által megszokott élményt kapják első önálló albumán. Szilvi továbbá megerősíti, hogy a készülő lemezen megjelenő dalok társszerzője egy részének önálló szerzője is egyben.

Szilvi a hazaköltözést egyelőre nem tervezi, menedzsmentjével való hosszú távú együttműködése és Londonban felépített élete ezt nem is tenné lehetővé, ám az bizonyos, hogy a lehető legtöbb időt szeretné hazájában – rajongóival tölteni. Külföldi tartózkodása ellenére, feltett szándéka, hogy ugyanolyan elérhető legyen, mint otthoni pályafutásának éveiben.

Az album előkészületeivel párhuzamosan zajlanak videoklipjének és honlapjának munkálatai is (www.szilviaofficial.com), melyen a legfrissebb információk mellett megtekinthetőek lesznek a vasárnapi fotózás kulissza képei is. A klip részleteiről bővebb információkat még nem árulhatnak el, de ígérik, hogy nem okoznak csalódást a magyar közönségnek.

Szilvi a honlapjának elkészültéig, a legfrissebb híreket Facebook oldalán, Twitteren és a szilviaofficial YouTube csatornán osztja meg.

Szilvi ezúton szeretné megragadni a lehetőséget, hogy rajongóihoz eljuttassa személyes üzenetét.

„Drága Mindenki!

Köszönöm a folyamatos támogatásotokat, bíztató leveleiteket. Elmondhatatlanul sokat jelent, hogy három év kihagyás után, ennyi pozitív visszajelzést, szeretetet kapok Tőletek. Rengeteg energiával tölt fel és izgatottan várom, hogy újra Veletek lehessek és énekelhessek Nektek. Ígérem, már nem kell sokáig várnotok!”

9 Comments

Hát én ennek kifejezetten örülök! 🙂 🙂 Alig várom már! Mindig is imádtam Szilvit és azt amit csinál, alkot! Biztos vagyok benne, hogy most sem fog csalódást okozni! Őszintén megmondva nagyon örülnék neki, hogyha lenne olyan erős dala, amivel kapcsolatban beszélhetnénk arról, hogy visszatér az eurovízióra és megpróbálkozik ugyanolyan szépen helytállni, mint tették azt a NOXal még 2005-ben! 🙂 🙂

Ebben én is nagyon bízom! Az egyik legjobb énekesnőnk, sajnáltam, hogy abbahagyta a pályafutást, de biztosan szüksége volt erre a feltöltődésre. Kíváncsian várom az új dalokat 🙂

Én inkább a mostani hangjára lennék kíváncsi, mivel ha megnézzük ezt a Nox-os fellépést lehet, hogy remek dal és táncolás, de a hangja nem 100%-os! Sőt…

Igen,ez így tanulságosra sikerült. Szerintem itt Magyarországon mindenki elismeri az ő eddigi teljesítményét,tudjuk,hogy tud élőben énekelni. A versenyen nem sikerült,DE: 1-es rajtszámmal indulva Magyarországként így is a 12-ek lettünk.
Szerintem Európa vevő lenne a népzenére főleg ebben a változatában. A furulya és a tánc pedig élvezhetőbbé tette,mint akármelyik tipikus tüzes görög dalt.

Lehet, hogy rosszul emlékszem és akkor ezer bocsánat, de nekem úgy rémlik, hogy akkor épp torokgyulladása volt. :S (ez volt az első eurovízióm, nem biztos hogy jól rémlik). De úgy emlékszem, hogy beteg volt, meg ráadásul a próbák során (elődöntő) előttük léptek fel a románok, akik igen sok füstöt csináltak a színpadon és az sem tett neki jót.
Egyébként tényleg nem 100%-os, de biztos vagyok benne, hogy fejlődött! 🙂

Ettől a poszt-tól teljesen függetlenül, ma egész délután és este a NOX albumait hallgattam, és azt kell mondjam, hogy Qrva jó dalaik vannak! A legjobban sikerült albumjuknak az Örömvölgy-et tartom, azon minden szám nagyon tetszik. Írtátok, hogy elmaradt a stúdió minőségtől. Nagyon-nagyon kevés énekes tud élőben a stúdiófelvételhez hasonló szinten énekelni, én ezt nem rónám fel hibának. Jómagam is szívesen venném, ha Szilvi visszatérne az Eurovízió színpadjára, mint önálló énekes, ha már a NOX (sajnos) feloszlott, bár láttunk már olyat, hogy egy sikeres együttes néhány év kihagyás után újra összeáll egy kis örömzenélésre. Kíváncsian várom, hogy mivel rukkol elő ez a kivételesen tehetséges énekesnő!

Tiszteltetem a srácokat,amint látom minket jobban érdekel az ügy.Szerintem SZilvi az egyik legjobb énekesnőnk.Odavagyok a kedves,de intenzív stílusáért és a természetes arcjátékáért. ExtRÉM erős volt a sokféle népivonal autentikus lendülete együtt a “celtic”jellegű rockkal,és én tanácsom az lenne,hogy mivel a tánc és a “legend-kind” látványszépség UNICUM-nak számított tán jó lenne tovább vinni… Én azt mondom,hogy egy jővőbeli napfényes erdei-hegyi ösvénytúrának az az egészséges előélete,hogy értő,vagy szerető barátok és szimpatizánsOK,valamint spontán jellegű,de a dologgal összefüggő működések,élmények,zenei-társas-együttlétek segítik ezt a COOL-túrát… Új utak találása kapcsán én nem az egyéni szupersztárság “magányos” útját TERÍTENÉM Szilvi elé… tovább is van…. CIAO. S.KI-ta

Comments are closed.