Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Gyurcsík Tibi (NF2012) Szerbiában járt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vV8aUnY1eLs[/youtube]Szerző: Szalma Róbert
Forrás: old.eschungary.hu
Eredeti kiadás:  2012. május 11. péntek – 16:57
Frissítve: videóbloggal

2012. május 9-én, az ESCHungary szervezésében, Gyurcsík Tibi hajnali 4 órakor elindult Budapestről, hogy Szerbiában, pontosabban a magyarok lakta Vajdaságban népszerűsítse első dalát és a nemrég elkészült videót is. Az első állomás, az Újvidéktől nem mesze lévő Temerin volt. Kedvesen fogadták Tibit, szinte mindent tudtak róla, az interjú pedig még az aznap éjszakai műsorban hallható is volt. A műsorvezető szerint, a környéken a fiatalok körében ez az egyik leghallgatottabb műsor. Az interjúkörút második állomása a Topolyai Tájékoztatási Közvállalat épülete volt, ahol először a Magyar Szó újságírójával találkozott Gyurcsík Tibi, majd a TV kamerák előtt beszélt eddigi pályafutásáról, terveiről és természetesen a vadonatúj videoklipjéről és a Mozi szélesvásznon című daláról.

13 órától Topolyán, a Régió Rádió műsorában, Tibi volt a zenei szerkesztő. Többek között Robbie Wiliams, Thake That, Kylie Minogue dalokat hallhattak a rádió hallgatók abban a műsorban, melyben Tibi volt a vendég. A műsorban nyereményként, promó CD is kisorsolásra került, melyen A DAL című eurovíziós válogatóban elhangzott versenydal hallható angolul és magyarul , valamint rá került a nemrég bemutatott videoklip is.

14 óra után, már a Szabadkai Rádió kvízműsorának mikrofonja előtt ültünk. Gréta, a műsorvezető megmutatta Tibinek, hogy ő bizony készült! A füzetében, oldalakon át jegyzetek voltak Gyurcsík Tibiről, Dunaszerdahelyről, a Csallóközről. Sok kérdés és információ még Tibinek is újdonság volt. Mivel kvízműsorról volt szó, természetesen a promó CD sorsolás itt sem maradhatott el.
A műsort követő pár percben, a rádió munkatársaival készült néhány fotó, majd egy újabb stúdióban interjú készült az ifjúsági műsor, a FIFI részére (Fiatalokról Fiataloknak). A FIFI című műsor felvétele után elkészült el az az interjú, amely kicsit komolyabb hangvételű és hosszabb volt mint a nap folyamán bármelyik. Ez utóbbi interjú néhány hét múlva, vasárnap lesz hallható a következő rádiók azonos, TÉRERŐ című műsorában (Szabadkai Rádió (SRB), Újvidéki Rádió (SRB), Kolozsvár (RO), Marosvásárhely (RO) Eszék (HR), Pozsony (SK) és Lendva (SLO)).

Utolsó állomásunk a Pannon RTV épülete volt, ahol a Paparazzi című TV műsorba készült egy interjú, majd a Pannon Rádió Hangár című műsorában vendégeskedett Gyurcsík Tibor.

Összesen 9 interjú készült, melyet közel 20 helyen lehetett és lehet majd látni, hallani és olvasni. Reméljük, sikerült a délvidéki magyar rádióhallgatók és tévénézők figyelmét még jobban felkelteni a fiatal énekes iránt. Ezúton köszönjük a segítséget és a kedves fogadtatást a Temerini Rádió, a Régió Rádió és TV, a Szabadkai Rádió, a Pannon RTV valamint a Magyar Szó munkatársainak.

Hozzászólások lezárva.