Lettország: Anmary – Beautiful song

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Fnup1pJtK8[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este 18:00-kor elkezdődött Lettország döntője, melyet Ventspilsben tartottak. A döntő dalai után fellépett a tavalyi lett induló, a Musiqq illetve Svájc idei képviselője, a Sinplus. A zsűri és a nézői szavazatok 50-50%-os arányban számítódtak a dal kiválasztásában. A zsűri tagja volt többek közt Marie N is, a 2002-es eurovízió nyertes. A szoros küzdelem végén Anmary és a “Beautiful Song” került ki nyertesként a lett döntőből. Gratulálunk!

Eredmény:
Samanta Tina & Davids Kalandija – I Want You Back (2. hely)
Anmary – Beautiful Song (Nyertes)
Mad Show Boys – Music Thief (3. hely)

35 Comments

Nekem nagyon tetszik, és neki is drukkoltam a 10 dal közül, szóval én örülök hogy Anmary megy Bakuba.
Bár úgy veszem észre a többségnek nem igazán tetszik. Nem érzem döntősnek idén sem Lettországot, de azért hajrá! 🙂

TOP3

1.Izland
2.Magyarország
3.Lettország

Húha,ebből nagy kedvenc lesz:D Szeretem az igényes paródiaszerű produkciókat.Határtalanul örülök,h nem a Music Thief ment.Hajrá Anmary!!

És idén is a kedvencemet választotta Lettország. Hajrá Anmary! Döntő nem hiszem, hogy lesz belőle, de különlegessége miatt még elképzelhető, hogy Johnny Logan, Mick Jagger vagy Sir Paul McCartney is dúdolni fogja XD

Először kicsit furának éreztem tegnap este a szöveget, de végül legalább ötször meghallgattam egymás után, annyira tetszett. 😀

PFFF. TE EGY IGEN NAGY HÜLYE VAGY. A POPULAR A HARMADIK LETT, ANNYIRA NEM LEHETETT ROSSZ. HÚÚÚ, NEM IS MONDOK NEKED CSÚNYÁBBAT. MÉG ROSSZAT FOGSZ RÓLAM GONDOLNI.

Hát az biztos h fura dal, fura énekesnővel 😀
Egyébként a dal szövegén többször elnevettem magam, annyira gagyi, de tulajdonképpen tetszik, de májusba szerintem nem sok esélye lesz a döntőre 😀

Sztem ritkaság az ilyen ötletes, igényes paródia az Eurovízión. A szöveg sztem zseniális 😀 (direkt ilyen “gagyi”). De nem hiszem, hogy az átlag tévénéző érteni fogja. Maga a dallam sem rossz, olyan kis dúdolhatós.

Ezt az első hallás óta utálom, de mégis ennek a refrénje megy most folyamatosan a fejemben. 🙂 Az átlagos nézők szerintem se fogják érteni, úgyhogy nem jósolok neki nagy jövőt.

Talán az egyetlen hallgatható dal volt a lettek nemzetijén, viszont a show… hát hagyjuk is inkább. Remélem egy letisztultabb műsort csinálnak májusra, mert ha ez így marad akkor a lettek megint az utolsók között fejezik be a középdöntőt, akárcsak 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben.
Első középdöntőben eddig nálam az 5.helyen van, összesítve a 8.helyen.

Kellemes kis dal. A szöveg megmosolyogtat, gagyi de azért szerethető. A színpadképpel kellene valamit csinálni, mert az még mindig nem az igazi.

Azt énekli benne, hogy 1980-ban születtem, amikor az ír Johny Logan nyert. Ehhez mit fog szólni Johny Logan? MEglepődik. Nem?

Nem szabad néznem csak hallgatnom, mert ha látom csak azokat a szemeket látom elég ijesztő. Szerintem kicsit unalmas vontatott a dal … de azok a szemek nehezen felejthetőek … bár tudnám feledni!! 🙂

nekem eddig ez a dal a kedvencem. 😀 szerintem aranyos, kedves, fülbemászó refrénnel, és szép mondanivalóval. egyszerű de nagyszerű. 😀 szavazni is fogok rá, végre ismét egy elődöntőben Lettországgal. 😀

Dettó! Én is imádom ezt a video változatot, sokkal jobb, mint a Túlélőkészletben lévő stúdiós verzió! Főleg az utolsó fél perc ami szerintem szenzációsan jó.

Comments are closed.