Naptár

2011. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Tóth Gabi kész az Eurovízióra

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dakp2ikAc54[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: borsonline.hu

Tóth Gabi úgy érzi, hogy az övé az idei év: dalai slágerlistákon szerepelnek, rengeteg felkérést kap fellépésekre, most végre elismerték tehetségét és rátalált saját stílusára is. Most az eurovíziós részvételt tűzte ki új célként, ami egy nagy álmának megvalósulását is jelentené -írja a borsonline.hu.

– Most kitűztem magam elé az Eurovíziós Dalfesztivált, nekem ez a célom, ez minden álmom. Százmillió ember nézne… Hiszek benne, hogy sikerül. Tudom, hogy nem nyerhetek, mert ez azért sok mindenen múlik. Ha már kijuthatnék, és meghallhatná a hangomat ekkora közönség, akkor biztos vagyok benne, hogy előre tudnék lépni valamit – reménykedett a fiatalabbik Tóth testvér. – Szeretnék kijutni európai országokba énekelni, ezért angol nyelvre is lefordítottuk a dalaimat. Már megvan az a szám is, amivel indulnék. Angolszász popra hajazó stílusú, nagyon modern, és biztosan megállná a helyét külföldön is, ott, ahol az extravagáns vonalat még jobban fogadják, mint itthon. Idehaza mire eljutottam odáig, hogy elfogadtassam: piercingem és tetoválásom van, az hat évbe telt, ott pedig ez előny – mondta céltudatosan Gabi.

17 hozzászólás Tóth Gabi kész az Eurovízióra

  • Zolecs

    Végülis nem lenne rossz ötlet őt küldeni.Legalább a hamisság miatt nem kéne aggódni, mert ő tényleg profin énekel.
    Van egy stílusa ami miatt talán megmaradna az emberek fejében, mondhatni a mezőnyben sem veszne el.

  • BeN

    fú de jó lenne ha ő menne, nagy show-t csinálna az biztos, Gabi ebbe profi, és hangja is a helyén van mindig. Én nagyon örülnék neki! Hajrá Gabi!

  • Gabiii

    Nekem az utóbbi 1 évben tűnt fel hogy mennyit fejlődött az évek során az előadásmódja és a hangja is…váááá mit nem adnék azért hogy meghallgathassam azt a számot 😀 Én támogatom + nemzeti döntő esetén 1 előadónk már biztos 🙂 (kár hogy erre már nem sok esélyt látok)

  • Zsolti

    Én is támogatom, mert az egyik legjobb énekesünk. A hiperaktív személyisége miatt nem garantálnám a döntőt, de amióta Aurela Gace sem jutott be, lassan nem is látom jelentőségét… A dalt pedig kíváncsian várom. Ami az ő esetében szerintem fontos lehet, hogy ne nyomja fullra haragból és erőből (az ritkán szimpatikus), helyette manírmentes drámával töltse meg a produkcióját (lásd Alyosha – Sweet people).

  • Fabiana

    Ha egy „Elég volt” v. még ennél is jobb és ütősebb dallal indulna, akkor azt gondolom volna esélye egy jó szereplésre… Erőteljes hangja, pörgő személyisége és extravagáns külseje van… tehát nem észrevétlen és jó show-t tudna csinálni.
    Ha az a dal elég erős, akkor támogatom!
    Akárhogy is lesz, én nagyon örülök neki, hogy komoly érdeklődést mutat a verseny iránt! 🙂

  • Már elnézést, de szerintem úgy nincs értelme indulnia, hogy nem hisz a győzelemben. Akkor minek indul? Andorra, San Marino… is indult pedig tök esélytelenek. Ilyen hozzáállással persze, hogy nem fog nem hogy győzni, de döntőbe se jutna.

  • Ez nekem nagyon bejön. Jó hír. Tetszik. 100 %-ban támogatom. Nagyon kecsegtetően hangzik az, hogy „Angolszász popra hajazó stílusú, nagyon modern, és biztosan megállná a helyét külföldön is”… és persze angol nyelven. Na ez az álmaim netovábbja. Én így elöljáróban meg merem kockáztatni, hogy a dala még az „Elég Volt”-tól is jobb lesz, és nagyobb sláger. Egyébként gondoljunk csak bele: ha Wolf Kati mondjuk nem 22., hanem 12, vagy adj’ Isten második helyen végzett volna, akkor most 10x ennyi előadó mutatna komolyabb érdeklődést a verseny iránt. Na de a lényeg a lényeg… Gabi; mi szeretünk, és felállunk mögötted! Ha pedig a dal tényleg korrekt – Geszti Péter szavajárásával 😀 – akkor én a kiválasztásnál beleegyezek egy 2011-es típusúhoz 😀 Az a lényeg, hogy az menjen, akit közönség egyértelműen akar. És ha Ő így van vele, meg mi is… akkor nincs semmi korlát. Az MTV is kedvesen fogadná, hogy lenne pályázó a versenyre….

  • Zolitt

    A cikkben ez is olvasható:
    „Az m1-nél arról érdeklődött munkatársunk, idén milyen szisztéma alapján választják ki a magyar indulót.
    – A következő Eurovíziós Dalfesztivál itthoni pályázatát még nem írtuk ki – nyilatkozta Cserháti Ágnes szóvivő. Vagyis egyelőre bizonytalan, hogyan nevezi Magyarország versenydalát és az előadót az idei, Bakiban megrendezésre kerülő dalversenyen.” (xD igen ez egy baki! xD)

    Nemrég pedig Zsolti rakott ki a kávézó topicban egy origós cikket.
    …“Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója arra büszke, hogy sportközvetítések terén erősít a köztévé, adja a londoni olimpia eseményeit, közvetíti a futball-Eb-t, és mellé az Eurovíziós Dalversenyt.”…

    Nem tudom, hogy ilyen nyilvánosan beszélnek ezekről a dolgokról, meg nyilatkoznak róla, akkor miért nem erősítik már meg, hogy Igen! Mi is ott leszünk!

    Témához kapcsolódóan: Szerintem is Gabi lenne azon kevesek egyike, akire nem lenne annyi fanyalgó, és inkább támogatnák, mint elleneznék!
    Színpadon tényleg profi! Színvonalas előadó, nem kell csak az X-Faktoros fellépéseire gondolni! Teljes mértékben támogatom!

  • Én nagyon örülnék neki, hajrá Gabi! Bár a dalt is hallanunk kéne előbb…

  • Zsolti

    Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire támogatná az ország. Annyira biztosan nem, mint Katit, mivel meglehetősen megosztó személyiség. Ugyanakkor ettől nemigen függ az eredmény.

  • Zsolesz

    Az Oikotimes-on azt irja,hogy az MTV holnap sajtótájékoztatót tart az Eurovizióval kapcsolatos terveiről!

  • zozoli10

    Egy napra két jó hír! 😀
    1: Kimi jövőre újra a Forma1-ben 😀
    2: Megyünk Bakuba 😀 kell ennél több? 😀
    az biztos, hogy Gabiban sem kell csalódnunk az előadása fantasztikus lesz, a hangja meg amúgy is nagyon klassz! 😀
    a stílusa pedig nyerő is lehet főleg a fiatalok között és ha elnézem a mai énekesnőket (Katy Perry, Lady Gaga, Pink, Rihanna ),hát akkor Gabi is van olyan jó mint ők! 😀

    mondjuk eddig a Holdviola-Vágta a legjobb választás és nálam nagyon nehéz egy népdal jellegű produkciót lecserélni 😀

  • Patrik

    Nem lenne rossz ha ő képviselné hazánkat! 🙂 A hangja nagyon jó, kíváncsi lennék, hogy milyen számot szeretne a színpadra vinni. 🙂

  • CompactDisco??

    Gabit kellett volna küldeni, nem tudom kik a zsűri tagjai, de hogy elcseszték, az tuti!
    Se Zoli, se a C.D. nem olyan erős mint Gabi lett volna…
    Gyengék, felejthetők.