Szatmári Orsi (NF 2008) – Gyűrött levél

10 Comments

Nekem pont a klip nem tetszik-jó, gondolom, azért lett ilyen gagyi, mert nem volt rá pénz… de kreatívabbat is ki lehetett volna belőle hozni. A dal viszont egész jó, és a mai magyar zenékhez kéepst egész értelmes szövege van :).

Kellemes kis dal ez, a videó pedig vicces ezzel a country-s magyar valósággal. A vakaródzó mangalica aranyos. Szerintem egy ilyen, jó hangulatú dallal esc döntőbe lehetne jutni.

Ez már elvileg nem indulhat, mert a werkfilm augusztus elején fenn volt a youtube-on. Küldjük ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=fSvm3pC5rbY
(Na jó, csak vicc volt, hogy levezetésképp meghallgathassuk az utóbbi 50 év legrosszabb magyar dalát, melyben annyi értékelhető azért van, hogy Kaposváron ill. környékén forgatták, és az első pár képsor, meg később még néhány a sulim melletti parkot mutatja:) Érdemes még tudni, hogy Kaposváron van egy Látványsport fesztivál, mely egyébként idén jövő héten lesz, de a 2011-esre a gimim úgy választ csapatot, hogy minden osztálynak neveznie kell a házi versenyre egy produkcióval, és a legjobb képvisel minket. És a mi osztályunkba alig akartak páran, és azt mondta az egyik oszitársam, hogy táncolhatnának erre, mert akkor tuti nem jutnánk ki a városi versenyre…)

Hogy idézzem a feltöltőjét:

>>Megjegyzések engedélyezve vannak!
Szerintem borzalmas!<<

szerintem is 🙁 A magyar zene legalja… bocs. Amúgy van már 16? Én még mindig Sorskerék párti vok xD

Ne kérj bocsánatot, én is azért linkeltem, mert ilyen idétlen, gagyi, van még jelző, de nem mondom produkciót ritkán látni!

Nekem nagyon tetszik a Gyűrött levél.Mind a zene,mind a klip.Szerintem ehhez a dalhoz felesleges lett volna ilyen meg oylan díszlet,ruha,cicoma…van egy egyszerű történet és kész.Szuper:D

Nekem nagyon tetszik a Gyűrött levél.Mind a zene,mind a klip.Szerintem ehhez a dalhoz felesleges lett volna ilyen meg oylan díszlet,ruha,cicoma…van egy egyszerű történet és kész.Szuper:D

Comments are closed.