Junior 2011: Stockholm, Tbiliszi vagy újra Minszk

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Az oikotimes.com eurovíziós szaklap információi szerint hárman pályáznak a jövő évi junior verseny megrendezésére. Annak ellenére, hogy Örményország nyerte az idei eseményt, nem jelentkeznek a házigazdaság feladatára. Másik érdekesség, hogy a fehérorosz főváros épphogy túl van az idei versenyen, máris rákapott az Eurovízió ízére: Minszk ismét versenyben száll a junior fesztivál megrendezési jogáért. A grúz főváros, Tbiliszi és a svéd főváros Stockholm is szeretné vendégül látni a 10 és 15 év közötti énekeseket. A döntést 2011 elején fogja meghozni az EBU kormányzócsoportja.

4 Comments

Sokkal érdekesebb lenne ha itt is mindig a győztes rendezné a következőt.Végülis mindegy,de megint Minszk már unalmas lenne.

Tudatos döntés, hogy a junior versenyben nem a győztes rendezi a következő versenyt. Nem akarnak a gyerekekre ilyen “lelki terhet” rakni. Szerintem ez méltányolható. De valóban érdekesebb, ha minden évben máshol rendezik.

Remélem, hogy a svédek nyernek. 🙂 Jó lenne már egy kis “nyugati” eurovízió, kiváncsi vagyok mit hioznának ki belőle. 🙂 Rég volt arra ilyesmi… 😀

Comments are closed.