Jimmy Jump (ESC 2010) Magyarországon 3: időjárás jelentés

29 Comments

Bocsi, tudom, hogy nem üt témába, de nem arról volt szó, hogy szeptember 15-én megmondják a helyszínt, meg, hogy ősszel a Duna TV-től is lesznek fejlemények, és ennek ellenére semmi hír seholsem 🙁 Olyan érdekesnek tűnik ez nekem… tavaly ilyenkor már “zajlott” az élet. Úgy emlékszem. Bár nem panaszkodhatunk, mivel már 3 nevet ismerünk, tavaly ilyenkor meg még egyet sem…

Sztem. holnapra vagy min. Hétfőre kiderül, hogy hol lesz ;), még csak most készülnek a cikkek. Azt elmondaná nekem vki., hogy melyik 3 névről volt szó xD???
Szerintem Október elején vagy közepén fog kiderülni, hogy Mo. részt vesz-e az ESC-en 2011-ben. Higyjétek el! 😀

“Hajdú Péter fizette ki a büntit, cserében kamerák előtt kérdezte szexuális életéről.”

grrrr 🙁

utálom a bulvársajtót és tüncikétől, győzikéig az összes celebet. Nagyon mélyre süllyedtünk 🙁

JAAA!! Én azt hittem Mo.-ról! :O xD, akkor oké! 🙂
Am. pont tegnap beszélgettünk a médiáról és szerintem a 80%-a mindennek (média) úgy [email protected], ahogy van, tényleg… Szinte a legtöbb sztárt, celebet nem szeretem… Van egy pár őszinte kivétel, de nekem legjobban az Anettka és Pákó félékből van elegem, tudom ez most nem ide tartozik, de muszáj volt megosztani. 😀

Jesszus! most néztem meg a “karcsis” videót… Te jó ég, halál komolyan mondom, ha őt küldi jövőre Mo. akkor én búcsúzom az Eurovíziótól (remélhetőleg ez lehetetlen), szörnyű na….

Na megnéztem a videót … Hát gyorsan elmondom a véleményemet az összképről. Karcsiból sikerült egy Adam Lambertet varázsolni ( Adam számai jók , de magával a személyiséggel nem vagyok kibékülve) Viccnek tökéletes … (0:33) A szövegnek egy értelmes mondata nincs … Egy szóval : BORZASZTÓ !!!

Zolit!

Köszi a linket. Igazad van. Tényleg lehet méglejjebb süllyedni. Nem is csodálom, h letiltották a hozzászólást. asszem, én is írtam volna 1-2 kéretlen szót.

A portugál videjó, tényleg jó 😛

Az angol Wikipédia szerint szept. 11-én a Hamburger Abendblattban egy NDR-es vezető azt nyilatkozta, hogy október elején lesz eldöntve, melyik városban legyen az ESC.

Szörnyű a Karcsis szám már én is többször hallottam. Adam Lambert pedig ne hasonlítsuk Szecsődyhez, Adam az egyik kedvenc előadom Helena Paparizou és a Linkin Park mellett, 1000x jobb számai vannak és tehetsége is van a zenéhez 😀

Comments are closed.