Eurovízió 2011: Christos Mylordos képviseli Ciprust

Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: oikotimes.com

Idén Ciprus a korábbi évekhez képest másképp választotta ki képviselőjét: tehetségkutatót tartottak, melynek végső fordulóját tegnap este láthatták a nézők. Noha versenyre szánt dalokat még nem hallhattunk, erős előadásokban és meglepetésekben nem volt hiány: a kilenc előadó közül akadt, aki Safura „Drip drop” című slágerével szállt ringbe, de felcsendült három gyönyörű Celine Dion ballada is.

Egy versenyző „megidézte” Michael Jackson szellemét a „Man in the mirror” című számmal, valamint érdekes és egyedülálló produkció volt a „Hijo de la Luna”, férfi előadásban. Az est végén legjobban Christos Mylordos örülhetett: jó ötlet volt Robbie Williams-től énekelni, hiszen a nézők több, mint 11000 szavazattal támogatták. A második helyezettre ennek alig a fele, 5924, a harmadikra pedig 4244 voks érkezett.

Comments

4 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2011: Christos Mylordos képviseli Ciprust” bejegyzéshez

 1. Zolecs avatar
  Zolecs

  Egyébként Ciprus dolga,de szerintem ökör ötlet volt ez a kiválasztási módszer.Meghát a gyerek is az a tipikus tinicsajok kedvence típus…Mindegy nálam a dal dönt 99%-ban és nem az előadó.Nadeakkoris!!!!

 2. Endhre avatar
  Endhre

  Olyan Csonka Pici féle…Borzalmas…

 3. Zoli avatar
  Zoli

  Vége! De jó volt! Bár én is csak a végét láttam.