Jimmy Jump (ESC 2010) ismét a döntőben

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqyYebyeHC4[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: youtube.com

Nem mondom, hogy innentől kezdve az összes megmozdulásáról tudósítani fogunk, de valószínűleg a tegnapi futball világbajnoki döntő volt a következő nagy megmozdulása Jimmy Jumpnak az oslói Eurovízió döntője után. A világ hivatalos ünneprontója tegnap a világbajnoki trófeát akarta megkaparintani, nem sikerült neki. Májusban az Eurovízió színpadán a spanyol Daniel Diges produkciójában bukkant fel mint kéretlen háttértáncos.

24 Comments

szerintem ez a hapek csak akkor érzi jól magát ha tönkretehet valamit!! én már régen lepuffantottam volna az ország helyébe!!

Szerintem van pszichológusa és gyerekként nem vették észre, ezért csinálja ezt a sok baromságot. (jó most ezt megmondtam… xD) Mindegy, ami megtörtént, az megtörtént, ez van, mindig lesznek ilyen emberek, az ESC is csak híresebb lesz, ha ilyen emberek megzavarják. 😉

nem hiszem hogy 1 ilyen faszfej miatt hiresebb lenne az esc!!
bár szerintem ez inkább a spanyoloknak lessz jó
most gondolj bele 1 csomó helyen azt látod kiirva hogy
jimmy jump megzavarta daniel diges produkcióját
ez most csak danielnek volt jó
aki nem is látta az esc-et az biztos hogy megnézte legalább egyszer daniel diges podukcióját!!
szóval ha daniel nem is lesz olyan híres mint lena legalább még 10 év múlva is emlékeznek rá!!
szóval nem az esc hanem daniel lett tőle hiresebb!!!
de akkoris bunko hogy ilyeneket csinál!!

Én nem fogom fel ilyen drasztikusan ennek a fickónak a fellépéseit. Kinek lenne bátorsága csak úgy felugrani az Eurovízió színpadára? Vagy futni egy keveset a vb döntő stadionjának gyepén? Tök ártatlan dolgokat csinál, nem kell terroristaként kezelni. Szerintem.

Tök mindegy! 😀 Gondoljunk bele, az emberek nem mehetnek fel csak úgy a színpadra, nem csinálhatnak semmit, szinte nem is beszélgethetnek a sztárokkal, nem csinálhatnak elég sok mindent, legalább ez a hapi bebizonyítja, hogy az emberek akkor is emberek, ha vki. híresebb, mennyi tüntetés szokott lenni azért mert nem értik meg az embereket és csak uralkodnak rajtuk, sztem. jól csinálja ez a hapi, kicsit vérlázító, de nem baj :D. (Biztos jó fej, nem pedig ilyen “ne szólj, ne beszélj” kategória…)

Nem helyi vagán csávó,csak hadd élvezze az életet!Amúgy hány éves?? Mindenesetre én nem ítélem el és nem is fogom elítélni az ilyen embereket…

36 éves, és még nem nőtt be a feje lágya? Komolyan mondom… Van vajon gyereke már (csak mert igencsak abban a korban van)… na mondjuk ha van is, milyen… 🙂

Hosszú idő óta, talán most maradok egyedül a véleményemmel. Kifejezetten gyűlölöm az ilyen köcsögöket. Mások hülyére dolgozzák magukat, h 1 esemély flottul lezajlódjon, erre mindig van 2-3 szarrágó, aki nem tud másképp érvényesülni, csak úgy, h szarrá [email protected] más munkáját. Szted jól esett a spanyol énekesnek, táncosoknak, h ez a [email protected] beugrott a szinpadra és megzavarta azt a produkciót, amire 1 életen át készült? Szerinted öregbíti Spanyolország hírnevét az ilyen?
1 valaminek örülök. H a futball VB-n a biztonsági őr adott 1 hatalmas maflást neki 😀
Gratula a biztonsági őrnek. ha rajtam múlna, én ki is tilatanám az ilyen köcsögöt minden országból. Csessze tönkre a rendezvényeket saját országába.

de milyen cukik lettek volna hogy ha kézenfogve rohannának be egy sapkával a standionba és probálnák ráhúzni a kupára nem????
egyyütt apa és a fia!!

tanonc egyetértek veled.Jimmy Jumpot elkéne zárni a külvilágtól,nincs rendben nála semmi sem.Vagy még egy megoldás : HEADSHOT

Comments are closed.