Naptár

2010. május
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2010: A hatodik nap próbái

Tudósító: Klész Imre
Forrás: escdaily.com

Hosszú volt a mai nap: 12 ország kapott esélyt arra, hogy a teljes menetfelszereléses próba előtt még kapjon fél órát a produkció tökéletesre csiszolására. Van, akinek sikerült!

Albánia kezdi a napot, az énekes középen, egyik oldalon a vokál, másikon a hegedűs. Fehér fények jelennek meg a sötétben, de a színek kékre és lilára változnak a dal alatt.

Egy erős görög dal próbál behajózni a fináléba annak ellenére, hogy a kamera lemarad a dobverésről, így fölösleges dobolni a színpadon.

A portugálok mikrofonjával volt probléma. Nagyon szép kameraképek a cseppek mögül, Filipa szebben énekel mint valaha.

A macedón énekes sötétbe öltözött, a táncosok meg épphogy nem meztelenek. A kamerával még vannak problémák.

Rengeteg szárazjég jár a fehéroroszoknak. Még mindig erőltetik a lepkeszárnyakat. A szerpentinek bedobálása teljesen átlagossá silányítja a produkciót, és a kiejtéssel is gondok vannak, a vokál viszont egyre jobb.

Az izlandi lányok vörösben, a fiúk feketében. Jó kameraképek, amire a dal rátesz még egy lapáttal. Ennek a dalnak lesz olyan közönsége, akik szavazni fognak rá.

Túl lő a célon Litvánia az ezüst rövidnadrágokkal! Mindenesetre érdekes nyitány lesz.

Az örmény Eva mellbedobással szeretne döntőbe jutni. van egy kis piró is.

Az izraeli delegáció láthatóan nem elégedett, mert hosszú tanácskozás követett minden énekpróbát. Néhány kameraszög szörnyű. Kell ez a zsűrinek?

A dánok nem javultak. A hölgy túl mélyen énekel, a férfi pedig hamisan és nem is törődik vele. A kameramozgás a vége felé teljes káosz. Izgulhatnak.

(A svájci és a svéd produkcióról elmaradt a riport)

11 hozzászólás Eurovízió 2010: A hatodik nap próbái