Naptár

2010. május
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Forrás Rádió az Eurovízió mellé áll

Tudósító: Klész Imre
Forrás: postafiókunkba érkezett levél

Nemrég kaptunk levelet a Forrás Rádió képviselőjétől, ami szerint most pénteken 3 órás Eurovízióról szóló műsort hallhatnak az FM 97,8és a www.forrasradio.hu hallgatói.

Örömmel értesítelek titeket arról, hogy az eurovízió kedvelőit ebben az esztendőben sem hagyjuk cserben! Rádiónk – akárcsak az elmúlt években- ismét bemutat nehány eurovíziós dalt. Péntek délután 3-tól a döntőben résztvevő dalok lesznek hallhatóak az FM 97,8-on és a www.forrasradio.hu -n Ezen kívül -pótolva a hazai rádiók efféle hiányosságát- rengeteg eurovíziós dalt kérhetnek nálunk hétköznap 12 és 15 óra közt jelentkező kívánságműsorunkban.

A Forrás Rádió Tatabányán és 40 km-es körzetében fogható. Rádiónk nagyon fontosnak tartja hogy olyan zenék is eljussanak hallgatóinkhoz ami máshol nem kap teret, az eurovízió minden évben teret kapott, még rádiónk jogelődjénél is. Ezt a szokást szeretnénk folytatni.

6 hozzászólás A Forrás Rádió az Eurovízió mellé áll

 • Dávid

  Belehallgattam és naggyon jó! Végre egy rádió ami minden oldalról tetszik! Tegnap délután is volt pár idei eurovíziós dal:)

 • zolitt

  Dávid! Egyetértek! 🙂 én is belehallgattam így neten, és azt kell mondjam egész jó!!! sőt!! úgyhogy elég gyakori vendég leszek a Forrás Rádiónál! 😛

 • tacom

  Én épp most hallgatom, rövid időn belül két idei ESC-dal is lement: izlandi, francia. Ezeknek persze különösen örülök, és köszönet érte a Forrás Rádiónak, de egyébként is jónak tűnik a repertoár.

 • Adrienn

  Armand mint hang? Feró mint műsorvezető? És a többiek meg ilyen jófejek? Ja és legfőképp EUROVÍZIÓ? Köszönet érte! Nagyon klassz rádió! 🙂

 • Dávid

  Hallgatom a műsort és igaz hogy nem csak EUSC zenék mennek, de kb 90%-ukat teszi most ki. Jó hogy nem csak a Duna TV vállalta fel az eurovíziót! 🙂

 • Zoey

  Én is hallgattam, jó volt, bár a műsorvezető semmi infót nem nagyon mondott róluk, csak hogy ki jön, ki volt… Na igen, egy kereskedelmi rádió meghatározott felépítés szerint működik, ezért nem mehet azért egész órában ez, és ezért hallhattunk más jellegű dalokat is. De jó így is, hogy van rádió, ami reklámozza, hirdeti az ESC-t!