Macedónia VJK: Gjoko Taneski – Jas ja imam silata

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lWbnH84wlQg[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság dalt választott az 55. Eurovíziós Dalfesztiválra. A két elődöntőből 8-8 dal jutott a döntőbe, a végső győztest pontegyenlőség miatt a zsűri választotta ki, így a zsűritől 12 és a közönségtől 10 pontot szerző Gjoko Taneski “Jas ja imam silata” című dalával utazhat Oslóba. Gratulálunk!

16 Comments

Hát a 2 év kiesés után, az idén sincs nagy esélyük a döntőbe jutni. A zsűri nem hiszem, hogy nagyon pontozni fogja ezt a dalt.

Nem érem, Macedónia miért erőlteti a műfajt… (egyetlen egy daluk jött be eddig, nevezetesen az igazán különleges 2007-es Mojot svet)

Igen a 2007es daluk volt eddig a legjobb ami tetszett nekem,azóta nulla Macedónia szereplése számomra,igaz a 2008as daluk sem volt rossz.

Szerintem idén minden dal a döntőbe jut. Az eddig ismertek közül mind nagyon jó….no jó a slalalllliii -nek adok egy ?jelet. Ezzel a FYROM dallal nincs probléma, csak ne ezt a pasit látnám közben! Kép nélkül nagggyon jó ez a dal! Mondtam már hogy FYROM-ban éltem 1 évet???? Komolyan!!

Én eddig még egy dalra sem mondtam h reménytelenül rossz. Erre se mondom. (tavaly pedig volt 1-2 ilyen…) Ha a rap és a gitárszóló nem lenne, még jó is lehetne 🙂

Engem a rap meg a gitárszóló fogott meg az egészben. Talán ehhez hasonló dal stílusban nem is volt az elmúlt években. (Ha nagyon akarom hasonlítani, egy cseppet POLAND 07, vagy FINLAND 09, de nem nagyon). Nekem tetszik, a listámon a hatodik:) De nem hinném, h Európa is így fog vélekedni…

Maga a dal nem rossz, de összeségében nem fogott meg benne semmi. Szerintem nem kerül a döntőbe. Nálam csak a 10. helyen áll a 12-ből.

A dal elején megtetszett a dolog… aztán rájöttem h az vmi átvezető intro 🙂
De télleg nem döntő esélyes, szegény FYROM-nak soha nem jön össze 😉

Comments are closed.