Naptár

2009. augusztus
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szabó Eszter ingyen adja lemezeit a bulvárlapok szerint

szaboeszter_colorpopTudósító: Klész Imre
Forrás: civishir.hu (ATV – Kiskegyed)
Eredeti kiadás: 2009.08.27. 11.25
Frissítve: szaboeszter.beol.hu alapján

Csak egy levelet kell írni Szabó Esztinek, és máris küldi az új albumát, ingyen. A bulvárlapok szerinti elkeseredésében döntött így a Megasztáros énekesnő, aki a 2007-es Fonogram díjátadón az „Év felfedezettje” kategória mellett versengett azért, hogy kijuthasson az Eurovíziós Dalverseny nemzetközi mezőnyébe is.

„Nem arról van szó, hogy egyvalaki cikke miatt akkor most abbahagyom. Csak szerettem volna, ha mindenki látja, hogy nem könnyű a helyzet. Remélem, elmúlik” – írja őszintén az egykori megasztáros blogjában. Szabó Eszternek a jelek szerint egyszerűen elege lett. Nemcsak a Colorpop! lemezbemutató koncertje kapcsán mindenbe belekötő újságíró kritikájából, hanem a magyar könnyűzenét körülvevő és – érzése szerint – sárba tipró környezetből. Olyannyira, hogy elkeseredésében akár már ingyen is odaadja a zenéjét – akárkinek.

„Maradt még kábé 200 lemezem, és tudod mit, ha tényleg semmit sem ér, amin dolgoztunk, nem kell megvenni, nem lehet az ilyesmit kötelezővé tenni. Aki kér, és kíváncsi rá, és ingyen szeretné, csak írja meg a címét, szaboeszti@gmail.com, és elküldöm. Én, személyesen, ingyen, épp annyiért, amennyit érnek a legjobb dalaim. Kifizetem a postaköltséget is. Látod, mindent meg lehet tenni velem…”

Eszter párjának, Kontor Tamásnak a Song Of The Year-en díjazott számai is felkerültek egyébként a legújabb lemezre. Tamás legutóbb különdíjat nyert a világversenyen, melyre szövegírók, zeneszerzők és előadók nevezhetik be dalaikat.

Az énekesnő honlapján, ezen az oldalon, pontosabban az oldal alján bele lehet hallgatni a dalokba, ugyanitt hagyományos módon is meg lehet rendelni a Colorpop-ot.

FRISS:

Szabó Eszter blogja szerint a bulvárlapok kiragadtak néhány sort a blogjából és téves következtetést vontak le ebből.

„haaaajaj, elkéépzelni sem tudom, hogyan költhették át a bulvároldalak a bejegyzéseimet. Merthogy ugye elvből nem olvasom el, mivel akkor már úgyis menthetetlen..”

A lemez egyébként ezen a héten a MAHSZ listán az aalbumok között a 34. héten (augusztus 17-23) az 5. helyre került. A teljes, tegnap késő délután született blogbejegyzés itt.

10 hozzászólás Szabó Eszter ingyen adja lemezeit a bulvárlapok szerint

 • M.sanya

  Illene megrendelni? 🙂

 • Zsolesz

  Szerintem kicsit tulreagalja a dolgot! Nem tudom milyen volt a kritika, de ha valaki zenevel foglalkozik akkor viselje a kritikat! Egyebkent a magyar zeneipar tenyleg a beka segge alatt van!

 • M.sanya

  Már nem adnak ingyen! De akciósan lehet 2400 ft-ért rendelni…

 • Patrik

  sztem ez egy kicsit átverés. Felmentem a hivatalos honlapjára és ott csak a sikereivel foglalkoznak…. nincs semmi ilyen hogy ingyen adja meg már elege van belőle…

 • Frissítettem a cikket, a bulvárlapok ismét csak a szenzációra hajtottak.

 • rocknish

  Remélem próbálkozik jövőre is, amelyik számokba lehetett belehallgattam és jók! Kár, hogy a Song Of The Year dalokból nem voltak részletek, azok is érdekeltek volna.

 • Hajas Ádám, ADAMS, HADAM

  Én beszéltem vele! El van keseredve, de bízik a jövőben!
  Sajnos, azt írta SOHA többet nem pályázik Eurovíziós Dalversenyre! ” Elég volt egyszer!!! …” Szerintem kár!

 • Zsolesz

  Na és miért van annyira elkeseredve? Birom az ilyen embereket! Ez a nő is tul sokat képzel magáról! Az eurovizióra meg miért nem pályázik, mert egyszer nem sikerült, pedig ő azt hitte, hogy az övénél jobb dalok nincsenek? Vesziteni tudni kell és egyek emberek erre nem képesek! Elhitetik magukkal hogy ők a legjobbak, és minden más rossz, és semmit sem ér! Ha pedig megmondják nekik amit gondolnak az emberek, akkor ilyeneket csinálnak! Szánalmas, erre ezt tudom mondani! Ez az egész balhé is csak egy jó reklámfogás volt a lemeznek semmi más!

 • Krisz

  Ilyen énekesnek nincs is keresnivalója az Eurovíziós Dalversenyen…Zsolesz egyetértek veled!!!

 • Patrik

  igen én is egyetértek. ilyeneknek semmi keresnivalójuk az eurovízióson. Hisztivel úgyse érnek el semmit.