Igor Cukrov (ESC 2009) Londonban készíti első albumát

igor cukrovTudósító: Szalma Róbert
Forrás: Blic Vojvodina

Igor Cukrov első albumát – melyet kifejezetten a külföldi piacra szán – ősszel kezdi el felvenni egy londoni stúdióban. Az album producere Mel Bus és Tonči Huljić (Magazin ESC1995) lesz.

– Nagyon izgatott vagyok, és már várom, hogy bemehessek a stúdióba. Amint elkészül az album, máris készítjük a CD-t a hazai piacra is – nyilatkozta Igor a Blic-nek.

Az elkövetkező 1 hónapban a montenegrói tengerparton lesz látható és hallható a többi Operacija Trijumf műsor szereplőjével együtt.

– Csúcsformában vagyunk és szeretnénk nagyon jó koncerteket tartani. Örülök, hogy Montenegróban fogok énekelni, mivel Herceg Novi szerelmese vagyok. Szeretném, ha hamarosan hasonló koncertkörút szerveződne Horvátországban is, remélem a közel jövőben! – mondta Cukrov aki nem oly rég Splitben mutatta be új dalát, melynek címe Mjesečar (Holdkóros).

– A Mjesečar című dalom egész más, mint a Lijepa Tena, mellyel képviseltem Horvátországot az idei Eurovízión. Nagyon tetszik nekem ez a stílus és örülök, hogy hamarosan elkezdjük forgatni a klipet ehhez a dalhoz is.

Comments

4 hozzászólás a(z) “Igor Cukrov (ESC 2009) Londonban készíti első albumát” bejegyzéshez

 1. davidovics avatar

  Most akkor már nem akar pap lenni????

 2. Matilda54 avatar
  Matilda54

  Legfejebb majd nem a hozsanát fogja énekelni……….

 3. Csengettyű avatar
  Csengettyű

  Hát nem vicces, hogy ezt horvátországi nyaralásról hazatérve olvasom?