Törökország 2009: a Hadise játék nyertesei

hadise_cddvdTudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Nos, letelt a határidő, nézzük, mik voltak a helyes válaszok, és kik a játék nyertesei. Az első kérdésre, hogy melyik dallal fog Hadise fellépni a moszkvai versenyen, az a) válasz volt a helyes, vagyis a Düm Tek Tek című dal fog részt venni az 54. Eurovíziós Dalfesztiválon. A Stir Me Up Hadise debütáló albumán, a 2007-ben megjelent Sweat című albumán szerepelt.

Ez az album egyébként a belga TMF Awardson díjat nyert. A Deli Oğlan a Good Kiss című dalának török változata, utóbbi az első albumon, a török verzió pedig a 2008-ban kiadott Hadise című albumán található. Érdekesség, hogy a Deli Oğlan a Jetix Kids Awards 2009. legjobb török énekesnőnek járó díját is elnyerte. A második kérdésre a b) volt a helyes válasz. A Delegációvezetők Találkozóján Törökország sorsolással kapta meg a 9-es rajtszámot. Néhány országnak egyébként volt lehetősége kiválasztani a rajtpozíciót. A harmadikra pedig a c) volt a helyes válasz. 2003-ban Sertab Erener Everyway that I can című dala kapta a legtöbb pontot, így a 2004-es versenyt Isztambulban rendezték. Sertab dala sokáig vezette a török, a svéd és a görög slágerlistákat, Magyarországon több kereskedelmi rádió lejátszási listájára tette, a MAHASZ slágerlistáján a 21. helyig jutott, illetve bejutott az Eurovízió 50 éves történelmének legjobb 14 dala közé is. Sibel Tüzün a 2006-os Eurovízió résztvevője volt, Süperstar című dala 11. helyezést ért el a döntőben. Ajda Pekkan szintén a verseny résztvevője volt, az 1980-as versenyen a Petr’oil című dallal. A 63 éves énekes és színésznő 46 éve van a pályán, tavaly jelent meg legutolsó albuma, Aynen Oyle címmel.

A játékra 38 helyes válasz érkezett, a postaköltségek miatt 10 nyertest fogunk kisorsolni. Akik az Ádok Zoli játékra is jelentkeztek és nyertek, megkapják a török versenyző anyagát is! Érdekes módon külföldről, Törökországból és Hollandiából is érkeztek helyes válaszok annak ellenére, hogy nem volt angolul meghirdetve a játék.

A nyertesek:
Lénárt Lajos – Kisunyom
Hajdu Zsolt – Ibrány
Mádi Sándor – Hajdúböszörmény
Sipos István – Carei, Románia

A 10, Hadise játékra kisorsolt további nyertesek:

Papp Anita – Tordas
Ezgi Eyüboğlu – Isztambul
Preszlikné M. Ági – Dorog
Nyul Balázs – Debrecen
Kerékgyártó Péter – Páprád
Cseke Dániel – Tiszavárkony
Fekete Patrik – Mezőtúr
Németh Balázs – Ajka-Padragkút
Németh Bálint – Szeleste
Kohonicz Mihály – Tatabánya

Gratulálunk!

20 Comments

Jajj nyertem én is 🙂 Jujj de jó, tavaly a Csézy csomagokról lemaradtam, de most sikerült 🙂 Köszi!

grrrr 🙁 Én is írtam, és nem nyertem. Lehet, hogy csak azok nyertek, akik rendszeresen írtak a hozzászólásokba???
Szinte mindennap nézem az oldalt, szeretem a dalfesztivált, és már ESC lázban égek. Nem nyertem, igaz nem vagyok egy hozzászólós fajta.
csalódott vagyok 🙁

UTOLSÓ KOMMENTEM ÍROM ÖRÖKRE FELEJTSETEK EL!!!!!!
SZIASZTOK GOODBYE (ÖRÖK SZIASZTOK EGYESEKNEK SZASZTOK PARASZTOK)

Na jó:!!! Egy utsó: Én se nyertem ilyen sorsolósom de viszont van pár eb. bajnoki címem rock&roll-ból szasztok!!!!!! ßßßßßßßßßßßßßßß>>>>>>> <3 <3 <3 <3

Tanonc
szerintem ez a kijelentésed nem igaz én is írtam és én sem jelentkeztem pedig nekem még honlapom is van szóval itt ilyenről szó sincs hogy azok nyertek akik többen szóltak hozzá a témákhoz!
Játék játék volt!
Nagyügy talán jövőre sikerülni fog. Én is ebben reménykedem!

Na, úgy tűnik a rajongók sem különbek Szekeres Adriennél. Beneveznek egy versenyre, ahol nem nyerhet mindenki, és puffognak és irigykednek, ha nem nekik kedvez a szerencse. Szép.

Helyesbítek szóval nem azt akartam írni hogy jelentkeztem hanem hogy nyertem, de mindegy!
én nem puffogok csak kijelentettem, én eltudom ezt fogadni!
Most nem sikerült majd legközeleb igen!

Comments are closed.