Második próba: Határeset, nem biztos, hogy sikerül tovább jutniuk

zoli_szinpad3Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Másodjára is elpróbálta a magyar csapat a holnap esti produkcióját. Az oikotimes.com lát esélyt a továbbjutásra, de nem lesz sétagalopp.

Magyarország
Vokális előadás: megint csak nem rossz, de bizonyos pontokon kiabál az énekes
Színpadi prezentáció: “Sakis-akarok-lenni” koreográfia
Szerelés: Túl sok, szerintem
Kameramunka: gyors és sok ponton nem látszik a táncosok produkciója
A jelen lévő közönség reakciója: Azt hiszem, szeretik
Jelenlegi véleményünk: Határeset, nem biztos, hogy sikerül tovább jutniuk

14 Comments

Ez a “Sakis-akarok-lenni” határozottan provokáció, kikérem magunknak, ki a bánat az a Sakis egyáltalán?

Hát ja mintha vmi világsztár lenne a verseny elött Zoli sztem azt se tudta ki az meg amugy is más a két ember és a két produkció…

jajj az oikotimesos cikkíró egy sakisbuzi. folyton őt fényezi, nem veszi észre, hogy a kommentelők rajta röhögnek.

Én drukkolok Zolinak, sokkal különb a produkciója mint annak a farok Sakisnak, aki eszközök nélkül egy nulla lenne.
Hajrá Zoli!(ez a ksenia missworld nagyon szép!!!) :))

Hú én már tisztára izgulok, és még 25 óra vissza van.. ááá…tudjuk, hogy nem lesz sétagalopp, de ha Sakis annyira jó, és ha még Zoli jól akarná utánozni és jól utánozza, akkor tiszta Sakis, vagyis dicsérni-e kéne az oikotimes-nak minket. Elvileg egy Sakis-klónt fedeztek fel. Hú, de felhúztak. Szerintem a sok lassú szám után jól esik majd a nézőknek Magyarország, és a mienk az első ilyen produkcióban. Bízom a döntőbe jutásba, de ha az utolsók közt mutatják, hogy továbbjutottunk szerintem szívinfarktust fogunk kapni egypáran.

Az első teljes próba, látunk a magyar képeslapból is:
http://www.youtube.com/watch?v=ZZMeREVdRZw&feature=channel_page

Az biztos én Görögországra nem fogok szavazni, remélem ti se teszitek. 😀 Vote for Norway and neighbour Slovakia!

Rossz vagyok angolból, csak fél éve tanulom…amúgy az oikotimes Hollandiát a döntőbe várja, vicces.

Ja, és Albánia mivel jobb Magyarországnál, Kejsire írják hogy Kalomira akarok lennni, mert nagyon úgy viselkedik a színpadon.

kejsi nem csoda, hogy úgy viselkedik, mint kalomira a színpadon, mert ugyanaz a koreográfusok. illetve helyesbítek, csak próbál úgy mozogni, mint ő, de nem jön össze neki, semmi kecsesség nincs a mozgásában:S

Sztem is tuti döntősök vagyunk. Én nagy Görögország rajongó voltam de most elég rendesen sikerült megutálnom hála Shakis faroknak xD Ki a picsa ő hogy ha már vki csinál vmi egyedit már rögtön húúúú ezt shakiskától lopták. Egyáltalán nicns semmi extra Shakisban. Táncolni se tud csak fel le ugrál arról a hülye “katedráról” XD meg ha nem lenne a technika sehol se lenne. A hangjáról nem is beszélve. Mintha a klippben nem is ő lenne….

Megnéztem azt a videót a főpróbáról – köszi hben92nek -, nagyon tetszik, ahogy elkezdik Zoliék a produkciót. A görög csávónak meg elég nagyképű már maga a prokuciója – mindenki felé akar emelkedni. Remélem, letörjük a szarvát! Azért nekünk nemcsak tingli-tangli táncosaink vannak, remélem ez lejön a nézőknek is!
Én se értem, mit esznek ezen a sikasz-mikaszon. Semmi nincs a dalában, egyszerűen el lehet énekelni, nem egy nagy ‘vaszisztdasz”!

Comments are closed.