Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Az ukrán zsűri 0 (nulla) pontot adott az oroszoknak, végül mégis 8 lett belőle

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K5kKOVoO55g[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: karpatinfo.net

Az Eurovíziós Dalverseny szervezői most feltehetőleg egy hatalmas botrányt igyekeznek eltusolni. Az UA-Reporter információi szerint nem kizárt, hogy nemzetközi botrány keveredhet az idei moszkvai dalverseny körül.

Az ukrán szakértői zsűri ugyanis 0 pontra értékelte az orosz Anasztaszia Prihogyko dalát, míg az élő adásban már úgy jelent meg, hogy Ukrajna 8 pontot adott az Oroszországot képviselő, egyébként ukrán énekesnőnek.

Az Ukrán  Egyes Csatorna állítólag hivatalos levelet küldött az EBU-nak, melyben magyarázatot követel a történtekkel kapcsolatban.

Sokkolva voltunk – jelentette ki Roman Nedzelyszkij az Ukrán Egyes Csatorna alelnöke. Ott leszünk az ukrán versenyző, Szvetlana Loboda sajtótájékoztatóján, és ha rákérdeznek, mindenről beszámolunk az újságíróknak. Ukrajna nem fogja elhallgatni a csalást – fűzte hozzá, és megjegyezte, hogy  nagyra értékeli azt, hogy Moszkva 2 pontot adott az ukrán produkcióra, ez igazán baráti és partneri értékelés volt a részükről.

Az ukrán énekesnő, mint ismeretes a 12-ik helyen végzett. Az orosz Anasztaszija Prihogyko pedig a 11-en.

14 hozzászólás Az ukrán zsűri 0 (nulla) pontot adott az oroszoknak, végül mégis 8 lett belőle

 • Nyee

  na ez tuti h csak hadüzenet,szúrkálás az oroszoknak.Miért kell ezt idehozni?

 • Nekem már volt, aki azt mondta, hogy az ilyen versenyek eredményében sosem hisz, mert ezek mindig le vannak zsírozva, egyszerűen megvan ki nyerhet, kinek „hol a helye”. Én azért gondolom az Eurovízióról, hogy ez nem lehetséges, mert ennyi országból muszáj lenne, hogy kibukjon az ügy. Néhányan ott kell, hogy legyenek a telefonos szavazatok ellenőrzésekor, most már fontos szerepet kap a zsűri is, összesítenek, a bemondók, és mindenki aki ott közvetítést lebonyolítja. Európa szerte ez több száz ember, talán ezer. Ha csalás lenne, egy-egy helyről kiderülnének a turpisságok.
  Talán engem igazol ez a hír is. Az ilyenre egyébként szükség van, ha máshol is csalás van, most megbátorodhatnak, s fejlődik a kontroll.

 • Kristoffer

  Mert nem egyedül a zsűri döntött, hanem televoting volt 50%? Idióták….nyilván a nézőktől 12pontot kapott az ukrán csaj(orosz versenyző)….

 • Nyee

  Szerintem is erről lehet szó.A zsűri és a televoting egyáltalán nem egyezett.Max. egy volt ami 12 pont fölött jött ki és megvan a megoldás…

 • manex

  Elírtad. Az oroszok a 11.-ek lettek, nem 13.-ak. Loboda előtt végzed Prihodko.

 • manex

  Nem oké a csak zsűris szavazás… Zsűrik is ugyanúgy látják az országot stb… Nem véletlenül adtak az oroszoknak 0 pontot… Nem a dalt értékelték… Egyértelműen látszik…

 • „Nem oké a csak zsűris szavazás” De miért? A zsűri 0-át adott, a közönség maxot, mint ahogy fent írják, matematikailag mégis lehetséges, hogy így kijön a 8. A kettő kiegyenlíti egymást. Nincs értelme annak, hogy a „Zsűrik is ugyanúgy látják az országot „, láthatóan a nép és zsűri egyáltalán nem látják ugyanúgy (legalábbis az ukrán).

 • Nyee

  Nem értetted manex hozzászólását.Olvasd el még1X.Azt hiszem arra utalt h a zsűri pont a másik irányba volt elfogult…hogy a 0 is egy „üzenet”.A nem oké a zsűris szavazás nem azt jelentette,h csaltak,hanem azt h a zsűri is megkérdőjelezhető…Javítsatok ki ha tévedtem,nem bántásból mondtam.

 • ancsi

  Szerintem mindig előre el van döntve valamilyen szinten…szóval ilyen szomszédországok ha utálják egymást úgy sem fogják felül írni az érzelmeiket…legalábbis nem jellemző. Ha pedig jóban vannak, akkor nyílván jó helyre teszik egymást. Meg sztem az elődöntőkből alapból el van döntve , hogy kik juthatnak tovább…de a döntőben nincs már ilyen sztem, h ki nyer….aztán ki tudja, hiszen ez a hír is azt sugallja , h mégis… de mi úgysem tudjuk ezt, mert ezt a Nagyok döntik el…uh ennyi. Minden estre sztem az orosz dal véleményme szerint jobb vt, mint az ukrán..és a norvég fiú megérdemelte, h nyert, a mi versenyzőnk meg sztem nem fura, h kiesett semmi pláne nem volt a produkcióban..:(

 • Bálint the 2nd

  Egyáltalán nem lehetetlen matematikailag, hogy annak ellenére lett nyolcpontos az orosz dal, hogy az ukrán zsűri jól lehúzta. Hülyék.
  Az sokkal „viccesebb”, hogy az azeri tévé nem tutatta az örmény dal kódját a recap-összeállításnál.

 • Nyee, ukrán vonatkozásban nincs értelme. Román-moldáv vonatkozásban lehet, de ott is meg lehet magyarázni a hasonló kultúrával…

 • Nyee

  na ezt meg én nem értem:D

 • Matilda54

  Szegény lány! Pedig jó hangja volt. És a színpadkép, talán az egészben a legjóbb volt!