Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Spanyolország: Soraya – La Noche Es Para Mí

spainTudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com
A győztes dal: Soraya – La Noche Es Para Mí

Spanyolországban nem okozott nagy meglepetést a győztes, a már régóta nagy esélyesnek kihirdetett Soraya a „La Noche Es Para Mí” című dallal megnyerte a fura ritmusúra sikeredett spanyol válogatót. Kiélezett volt a küzdelme a Melody Y Los Vivancos együttessel, hiszen a zsűri és a televoting eredmények alapján mindkét versenyző a legjobb kettőben volt.

15 hozzászólás Spanyolország: Soraya – La Noche Es Para Mí

  • Sanya

    Nagyon örülök Soraya győzelmének,nálam mostmár ő a nyerő és vezeti a top listámat:),remélem idén jó helyen sikerül a spanyoloknak végezni,régen volt már ilyen jó versenydaluk.

  • Dávid

    jó dal, idei éven hiánycikk a dögös vonaglós énekesnő, de Soraya megmenti a becsületüket! talán Hadise lesz a legnagyobb riválisa.
    maximum egy Top 10-es helyezést jósolok neki.

  • totti86

    10000000000000x hallot dal, 0 eredetiség. És ne akarjon magas hangokat kiénekelni az, aki nem tud.

  • Sanya

    Miért halott,miért nem eredeti?Lehet hogy van jobb hangú énekes pl a brit Jade de 3percig My time-ot hallgatni unalmas.Szerintem igen is jó pörgős dal a spanyol.Remélhetőleg a moszkvai szinpadon sokkal jobb produkciót láthatunk,mert a spanyol selejtező szinpadán hangtecnikai problémák voltak és igazán a szinpad sem volt vmi szenzációs amin mozogni lehetett volna.

  • Anita

    Nagyszerű választás!

  • Anita

    Nagyszerű választás! Hajrá Soraya!

  • Sanya

    A görögöknek úgy látszik hogy megtetszett a spanyol versenydal és máris átírták görögre.A La noche es pare mi Sofia Brenston előadásában Afta pou kseris címen már hallgatható és a túlélőkészletből le is tölthető:)szerintem jól hangzik görögül is,hangszerelése kicsit görögös lett nekem tetszik.

  • Zsolesz

    Melody sokkal eredetibb lett volna, képzeljétek csak el, ha mondjuk utolsó lenne spanyolország a döntőben, mármint a fellépők sorrendjét tekintve! A végén a felfokozott hangulatban megőrülne attól a számtól a közönség! MIndenki táncolna meg örjöngne! De mostmár mindegy, a spanyolok küldtek egy tucatszámot, ami talán TOP 15

  • Sanya

    Nem hinném hogy tucatszám lenne.Mindenki azt hangoztatja állandóan hogy tucatszám-magyarázatot kérek erre.Soraya dala pont jó az eurovízióra,beégni nem fog,nem úgy mint a tavalyi spanyol dal ami egy rakás sz.r volt,már bocsánat de a La noche es pare mi igen is szuper és jó helyen fog végezni az előző évekkel ellentétbe.Ha vki olvassa a külföldi kommenteket az tudhatja csak jókat írnak a spanyol dalról,a magyarok általába az ellentettjét mondják mindig,ezt nem értem miért,az egy dolog mindenkinek más az ízlés világa de ennyire….

  • Zsolesz

    Az biztos hogy a tavalyi daltól sokkal jobb! És nekem tetszik a dal, de a blokkszavazás miatt nem ér el majd jó helyet, a zsüri pedig nem fog neki sok pontot adni mert túlságosan euroviziós a dal! De ne legyen igazam, én csak a véleményem mondom!!! Az pedig hogy a rajongói oldalakon mi megy az nem jelent semmit! Lásdt tavaly hogy járt Svédország a versenyen! Az másik dolog, hogy a rádiók rákaptak a Hero-ra!

  • totti86

    Miért tucatszám? Hallgasd meg ezt, az idei román, finn, török, és mondjuk a 2007-es portugál és norvég dalt. többé kevésbé mind ugyanaz: szépfiúk, széplányok, csilivili cuccok, korlátolt hang, a dal végletekig fokozása és üressége. igazi eurodancepop ****.

    Önmagában, egyszer-egyszer talán elmegy, de egy estén tizenx ugyanolyan…

    annyi zenei stílus van, de mindenki ezt erőlteti…
    rock a metáltól a pop-rockig, hip-hop, r&b, népzene, fanky, blues, balladák, és még sorolhatnám
    és lásd még egy blues-zal is lehetsz elődöntő 2. a 28-ból…

    Iszonyatos egysíkú ez a mezőny

  • Feri

    A korábbi spanyol dalokhoz képest felüdülés ez a szám. Bár nekem személy szerint nem a kedvencem, de szerintem jó helyen fog végezni a döntőben.

  • Szandra

    ez nagyon jó dal,hajrá spanyolok! a döntő szinte biztos:)

  • Szandra

    megint javítok az írásomon,tudom hogy alapból döntős,és azt remélem dobogós helyezést ér el:)