Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: Náray Tamás tervezi Zoli fellépőruháját

adokz3Tudósító: Klész Imre
Forrás: music.hu

A 2009-es Eurovízió magyar versenyzőjével, Ádok Zolival készített interjút a music.hu. Az interjúból kiderül, hogy kik segítik a felkészülésben, de arról is szó van, hogy folyamatosan formálódik a „Dance with me”, amibe a rajongók tanácsai is be vannak építve.

Figyeled az Eurovíziós eseményeket? Felmérted már a versenytársaidat? Ki tudsz emelni néhány dalt, amelyek a kedvenceid közé tartoznak, akár az idei felhozatalból vagy korábbi évekből?

Folyamatosan résen vagyok, figyelem az eseményeket. De megmondom őszintén, soha nem nézem meg versenytársakat, nehogy pszichésen befolyásolják a produkciómat. Majd utólag pótolom. Az elmúlt években természetesen mindig a tévé előtt ültem a Dalfesztivál alatt, így pontosan tudom, milyen erős szokott lenni a mezőny.

Készülsz valamilyen promóciós turnéra, hogy népszerűsítsd a dalodat a versenyen résztvevő országokban?

A dalom szerintem elég népszerű, hiszen sok rádió játszotta már még mielőtt a pályázatot beadtuk volna. Azonban mindent megteszünk, hogy még népszerűbb legyen.

Mesélj egy kicsit a színpadképről. Bizonyára látványos táncelemek színesítik majd a produkciódat. Hogy álltok a felkészüléssel? Kik segítenek ebben?

A koreográfiát Papp Tímea készíti, aki a Csillag Születik és a Szombat Esti Láz koreográfiása is volt. Sokat dolgoztunk már együtt. Timiben nagyon megbízom, mivel nagyon jól lát a „kamera szemével”. A ruhákat Náray Tamás tervezi és készíti. Tamás fantasztikus tervező. Annyit elárulhatok, hogy a trendet követő, nagyon színes ruhákban fellépek majd föl. A színpadképet Lengyel Zsolt tervezi meg nekünk pl.: mi legyen a ledfalas kijelzőn. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szuper kreatív csapat áll mögöttem.

Mit üzensz a rajongóidnak, illetve vannak-e rajongóid?

Vannak rajongóim, és nagyon örülnék, hogy Moszkvába is elkísérnének néhányan közülük.
Az üzenem nekik, hogy köszönöm a sok szeretetet és támogatást.

A teljes cikk elolvasható itt

21 hozzászólás Magyarország: Náray Tamás tervezi Zoli fellépőruháját

  • Demien

    nagyon színes ruhákban fellépek majd föl…Hopsz ..egy kis hiba a mondad végére..De az,hogy Náray Tamás tervezi Zoli fellépő ruháját(ruháit)…pffff..Zoli ha olvasod az oldalt akkor azt üzenem,hogy a férfiasságod utolsó jele is elveszik ha Tamás bácsi ruháit fogod viselni.

  • Gabesz

    Attol hogy a tervező „más” a ruhái még lehetnek férfiasak és jók a kettő nem függ össze

  • Demien

    Gabesz–>Kit zavar az,hogy Tamás báttya meleg..engem oszt’ nem…

  • bazsa

    engem sem..ha jók lesznek a ruhák, akkor kit érdekel 😀 Hajrá Zoli!

  • Gabesz

    én is azt mondom hogy kit zavar ha jó ruhákat csinál? bocs ha félreérthető voltam

  • Demien

    Gabesz–>Senkisem értett félre…Én csak attól tartok,hogy egy kicsit tulzásokba esik Náray Tamás.Végűl is lehet,hogy csak velem van a gond mert én az egyszerűség híve vagyok,nem szeretem amikor túlvannak bonyolítva bizonyos dolgok.Oszt’ idővel úgy is meglátjuk milyen ruhában fog fellépni Zoli..legalább is bízom benne,hogy majd valamelyik bulvár müsorban megmutatják majd.

  • tilla77

    Szerintem meg nem véletlenül Náray tervezi a ruháit. De pszt!

  • tilla77

    Amúgy meg szerintem, ha szakmailag is kell nézni, alapvetően mindegyiknek reklám, Náray tervezett más műsorokba is, ráadásul a Rtl klub „embere” kicsit mindegyik. Nem fogunk csalódni és ez a jó. Mert ha összehasonlítom a tavalyi és az eddig megjelent idei dalokat, hááát küszködnöm kell, hogy mit mondjak, melyik tetszik, óriási különbségeket és sablonosságokat látok, és azt érzem, hogy az idei dalok gyengusabbak. Vagyis tavaly volt erősebb a mezőny. Persze, még hiányoznak dalok, és a java is hátra van…de…Hajrá Zoli.

  • Demien

    Mi lenne ezzel a világal ha nem lenne RTL meg TV2…nos én nem szomorkodnék..na nem mintha nem néznék bizonyos filmeket vagy müsorokat ezeken a kereskedelmi csatornákon..de szerény véleményem szerint mindkét csatorna népbutításért megkaphatná az elsődíjat megosztva..

  • Klaudia

    Azért azt tudja mindenki, hogy Náray Tamás szeret más embereket is furcsán felöltöztetni…főleg a férfiakat :S De reméljük, hogy nem lesz az, mint a 2005-ös Dalfesztiválnál, ahol a Nox ruhája nem volt jó (persze ők nem Tamás ruháját hordták) Remélem nagyon jól fog sikerülni Zoli fellépése. Én szívből szurkolok neki, mert tényleg tehetséges, és ideje lenne már valami tényleg „komolyabb” helyet elérni a Dalfesztiválon, mert mi magyarok is nagyon jók tudunk lenni!

  • Zolee

    Te jo eg, Magyarorszag tenyleg nem akar nyerni ?

    nox , Csezy most meg valami Adok Zoli ? a kutyat nem erdekli ez a sok nyalas akarmi. Annyi jo magyar banda van. Tanulni kene a Finnektol (Lordi – Hard rock halleluja). Pl. Tankcsapda. sokkal jobb eselyuk lenne az biztos.

  • Zsolesz

    A tankcsapdának mondd ne nekünk! Ők nem jelentkeztek!!!

  • Robek

    Tankcsapdaaaa? Na, az lenne az igazi csapda számunkra! Az évszázad vicce lenne, ha őket küldenénk 🙂

    • @vacsa. A TMC működött A,D,NL,B, csak így röviden az országokkal Mentéseket készítettem, és szándékosan nem a fővárosról, inkább szűkebb hazámról. Nem maondnám siralmasnak.

  • totti86

    szerintem meg pont nem.

  • Demien

    Zolee–>Ez az Eurovizios dalfesztivál és nem valamelyik rock fesztivál…Azért pedig mert neked teljessen más a zenei izlésed és nem hallotál még valakiről…ezen a versenyen mindenki(ha minden igaz) egyenlő esélyel indul..tehát a lehetőség adott csak élni kell vele..ennyi….Tudod mit Zolee ;menj le Egerbe az ottani IX.Rockfesztiválra …kb azonos időben lesz az Eurovizios dalversenyel így biztosan nem kell hallgatnod,nézned a tv-ben a sok „nyálas” zenét.Kellemes tombolást hozzá!

  • Demien

    Tisztelt Oldalszerkesztő „Barátaim”!Lenne egy észrevételem és egy javaslatom…Található a nyitó oldalon egy „kérdőív” (én inkább hívnám csak szavazásnak)amiben azt kérdezitek,hogy:Milyen eredményt fog elérni Ádok Zoli az Eurovízión?….
    Végűl is csak annyi az észrevételem,hogy szerintem azok akik eddig szavaztak–köztük én is–a dal eredeti verziója alapján gondolják azt,hogy milyen helyezést érhet el a dal a versenyen.Jó lenne esetleg ha a 3 perces verzióra meghallgatása után ( bízunk benne,hogy nem a végleges verzió)lehetne ugyan erre a feltett kérdésre újra szavazni.Kösz mindenkinek a figyelmet!

  • Demien

    Ooooo,de hülye vagyok ezt nem is ehez a cikkhez akartam beírni(Ide akartam eredetileg.. ..Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me (Eurovision edit) )
    ..na mindegy bemásolom oda vagy…. ne?..á… bemásolom és ha valaki szeretne hozzászólni akkor inkább ott tegye..bocsi és köszi….

  • Gabesz

    Tankcsapda? 10 évvel ezelött jók voltak ma már csak a pénz érdekli őket és az hogy minél többen legyenek a koncertjeiken 5 éve semmi ujat nem mondanak a dalaik…mind ugyanaz…szex pia nők:UNALMAS Azt ki mondta hogy a nox ruhája rossz volt?? nekem nagyon tetszett…tavalyi évnél százszor jobb lesz az idei (szerintem).

  • davidovics

    Igazából én sem ide akartam ezt írni de nincs már időm a másik cikket kikeresni, de most megint meghallgattam az eredetit és néztem a perceket is ott simán meglehetne húzni a határt hogy 3:05 kb. azt hiszem ennyi még belefér a szabályokba! mert utána már csak DANCE WITH ME megy folyamatosan az nem kell már! és akkor egy teljesen jó produkció lenne belőle és akkor meglehetne hagyni az elejét és akkor ugyan úgy kezdődhetne moszkvában is mint a klippben

    a nőcike betolná zolit és így tovább szerintem tök jó lenne de nekem ez a 3 perces verzió amit ők csináltak nem tetszik
    sok benne a Dance with me és kevés az egyéb szöveg!
    Na mindegy ez csak az én véleményem de szerintem majd ha végeztem ma akkor írni fogok a zolinak erről, bár nemtudom hogy lesz e még energiám hozzá, majd meglátom

    és tök jó a mi csoportunkban már megvan az összes dal!!!!

  • Klaudia

    Most mondhatnám azt, hogy „Én megmondtam”. Zolinak a ruhája förtelmes lett…