Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország 2009: az utolsó pillanatig alakították a dalt

esclogo3Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.mtv.hu
Eredeti kiadás: 2009.03.17. 16:54
Frissítve: ÚJ letöltési linkkel az MTV honlapjáról

A moszkvai sorsolás eredményeként Ádok Zoli a 19 fellépő közül tizenegyedikként lép színpadra az idei Eurovíziós Dalverseny második elődöntőjében, május 14-én, csütörtökön. A delegációvezetők találkozóján bemutatták a dal végleges változatát is.

A háromperces eurovíziós változaton az utolsó pillanatig dolgozott Zoli és csapata.
– Már volt egy háromperces Dance With Me, amit az MTV pályázatára benyújtottunk, de szerintem a végleges verzió még sokkal erősebb, ütősebb lett – mondja Ádok Zoli a dalról.
– Nagyon pozitívak a visszajelzések, Hollandiától Nagy-Britanniáig, Görögországtól Törökországig kapok leveleket. Az e-mailek tárgya általában a „12 pont” – teszi hozzá nevetve az előadó.

Még nem lehet tudni, melyik ország neve mellett hangzik el majd legtöbbször a bűvös „12 pont”, de az biztos, hogy Magyarország először a második elődöntőben lép fel, a sorsolás eredményeként a mezőny közepén, a tizenegyedik helyen. Tetszik ez a tizenegyes szám, örülök neki – mondta Zoli, amikor megismerte a sorsolás eredményét. Zoli előtt Szlovénia, utána Azerbajdzsán előadói énekelhetnek.

A tegnapi moszkvai találkozón a szervezők megosztottak néhány meglepetést a 42 résztvevő ország képviselőivel. A május 12-ei, első elődöntő szünetében az orosz t.A.t.U együttes, a két nappal későbbi, második válogatón az orosz balett művészei állnak színpadra formabontó előadással. A fináléban pedig a Cirque de Soleil akrobatikus produkcióját is láthatják majd a nézők, május 16-án.

A szervezők ismertették az idén megváltoztatott szavazási eljárás részleteit is. Eszerint 2009-ben a pontszámokat 50 százalékban a nézők, 50 százalékban pedig minden országban a köztelevízió által kijelölt, szigorúan titkos összeállítású, öttagú szakmai zsűri pontjaiból állapítják meg.

23 hozzászólás Magyarország 2009: az utolsó pillanatig alakították a dalt

  • Gabesz

    Azt a bizonyos végleges verziót nem akarják bemutatni?:D

  • hben92

    Mi mikor hallgathatjuk meg?

  • tauri001

    Kíváncsi lennék nálunk ki lesz a „szakmai zsűri”!

  • hben92

    Szerintem Szulák Andi biztos ott lesz, de én még Presser Gábort és Valamilyen színházi emberkét mondjuk eszenyi Enikőt, Ő úgy is jó zsűritag volt a megában.

  • Szerintem marad ez a zsűri,aki kiválasztotta Ádok Zolit.

  • hben92

    De Gundel Takács Gábor lesz a kommentátor, helyette kell valaki, na mindegy szerintem ezt úgyse tudjuk meg, hogy kik lesznek benne.
    Ja, és remélem a pontbemondó továbbra is Novodomszky Évi lesz, mert Ő egy nagyon szép nő. 😀

  • „Szerintem marad ez a zsűri,aki kiválasztotta Ádok Zolit.”
    Szerintem nem lehet ilyen egyértelmű, ha már egyszer ‘szigorúan titkos’.

  • Bálint the 2nd

    Remélem ezúttal olyasvalaki lesz a pontbemondó, aki tud is angolul. 😀

  • tauri001

    És aki tud egy kicsit mosolyogni….
    Valóban szép, de mosolyogjon mellé….

  • Bálint the 2nd

    „a végleges verzió még sokkal erősebb, ütősebb lett” – kár, hogy nem folytatódik a mondat úgy, hogy „mert Jody den Broeder kevert egy új zenei alapot hozzá”. 🙂
    Hallgatnám a 3p verziót márnagyommár.

  • Demien

    Minden ország versenydalának ismerjük már a 3 perces verzióját és a mi „fiúnkét” még nem ,azért ez nevetséges..legalább Zoli hivatalos honlapjára feltehetnék vagy a youtube-ra.Tök fölösleges ez a nagy titkolózás a végén már a kutyát sem fogja érdekelni milyen a 3 perces verzió..Oszt’ lehet jobb is ha nem halljuk mert annyira semmit mondo lett

  • jaj demien, ne drámázz, minden ki fog derülni. Annyit volt már hangoztatva, hogy ez nevetséges meg az nevetséges, hogy ez már unalmas.

  • zaffarano: Ez már csak egy ilyen év…

  • SzZ94

    Nagyon jó az új verzió!! Én pont ilyennek képzeltem! 😀

  • Bálint

    Nekem is tetszik 🙂

  • Demien

    zaffarano–>Én drámázom?Ééééén?ÉÉÉÉÉNNNNNNNN?Brühühüüüüüü neee nem is drámázom brü hü hü 😛 Máazértsenemdrámázommertavallásomis
    tíccsamegazzorromatistiszticcsamegolvassa
    elabetegtájékoztetótvagykérdezzemegkezelőorvo
    sátgyógyszerészétésaszomszédmarikanénitiskülönbenm
    egmegottsemvoltamamikoreztettanítottákaziskolábanjaés
    aruhákragyogoantisztáklesznektőlle…

  • Csaba

    Én is ilyennek képzeltem, nagyon jó lett. Ez jó jel, hogy hallgatnak a rajongókra. Most egy jó koreográfia, és valami kis csavar, mondjuk egy ruhaváltás szám közben…

  • SzZ94

    Az már szerintem uncsi, tavaly is rengeteg volt belőle, de repülhetne egyet, mint a videóklippben 😀

  • „szerintem a végleges verzió még sokkal erősebb, ütősebb lett”
    Azért ez barokkos túlzás.

  • davidovics

    én is pontosan ezt mondtam korábban, hogy a klippből sok mindent át tudnának vinni bele, de majd meglátjuk!
    Tény hogy sokkal jobb mint a másik verzió

  • Zoey

    Szerintem is a klipből vehetnének át sokmindent!!! Jó lett a végleges verzió, de tényleg bemutathatnák vmikor a tv-ben, mert sztem sokan nem is ismerik a dalt, egy műsorban igazán beadhatnák. Nem tudtok erről infókat? Bár szerintem ha lesz is ilyen, csak május elején vmikor…

  • dano89

    Hogyan lehet meghallgatni a dalt?

  • Boti

    En Erdelybol vagyok es szavazni fogok ra.Ruzsa Magdi utan o a legjobb ami eddig volt.Ezuttal van show,tanc,dal…az iden tenyleg jol valasztott Magyarorszag.Szurkolok nagyon neki.Olvasgattam a hozzaszolasokat mas weblapokon is es Zoli kuszik felfele a listakon.Egyre nepszerubb.En azt mondom finalista biztos lesz.Ott egy top 10-et josolok neki ami nagyon ok.Az esctoday.com-on van egy olyan link hogy eurovision charts es Zoli jelenleg 14ik favorit.Feljott a 26ikrol.Hajra magyarorszag