Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Körvonalazódik az ázsiai Eurovízió terve

asiavisionTudósító: Klész Imre
Forrás: asiavision.tv

A legfrissebb hírek szerint az Eurovíziós Dalverseny analógiájára épülő ázsiai verseny új nevet kapott: ‘Our Sound – The Asia-Pacific Song Contest’ vagyis a „Mi Hangunk – Ázsiai-Óceániai Dalverseny”. A hivatalos weboldal információi szerint a 2009-es versenyen 15 ország fog részt venni.

A legelső versenyzők: Ausztrália, Banglades, Dél Korea, Fülöp-szigetek, Hong Kong, India, Indonézia, Japán, Kambodzsa, Kína, Malajzia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld és Vietnam. 10 éven belül a résztvevők száma felmehet akár 33-ra is. Hamarosan hivatalosan is be fogják jelenteni a részt vevő országok neveit, a verseny időpontját, és a házigazda város nevét. Természetesen a nemzeti döntőkkel fog kezdődni a felkészülés a versenyre, ezután fog következni a nagy döntő hétvégéje, ami az ázsiai zene, kultúra és sokszínűség ünnepe lesz.

9 hozzászólás Körvonalazódik az ázsiai Eurovízió terve

 • hhhhhhö…. Ennél nagyobb koppintást nem láttam még!!!!!!!!
  Ez olyan mintha látnék egy olyan ceruzát ami nekem nagyon teszik és utána ellopom veszek egy másikat mondjuk egy kissebbet és utána vissza adom a kisebbet…
  De NEM ISMEREM BE HOGY ÉN LOPTAM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ez egy nagyon jó ötlet! Remélem nagy sikere lesz!

 • Zsolesz

  Ez nem lopás, ez egy World Vision kezdete! Megvették a licencet! Az arab világban is megy már egy ilyen műsor! Már csak fekete Afrika, Latin Amerika, és észak amerika hiányzik!!! szerintem ha lesz amereikában is, akkor ott ugy lesz, hogy mind az 5O szövetségi állam indithat valakit!

 • Már én is elképzeltem régebben egy World Vision-t, de az szerintem még nagyon távolinak tűnik, főleg a világválság miatt. Az araboknál milyen néven fut a dalverseny ?

 • Zsolesz

  Valami arab néven! :DDD

 • Én se úgy gondoltam csak hogy ez olyan ha átgondolom olyan nem eurovízió hanem eg Ázsiai megasztár……

 • Gabesz

  Igen tényleg World Vision lehet ebböl…én ugy gondolom hogy minden kontinensen rendeznek egy versenyt (nálunk az Eurovíziót) és a top 5 mondjuk kijjut a Worldre….Az Ázsiai megasztár meg nem tom mér jut erröl eszedbe ez egy Ázsiai Eurovízió és semmi rossz nincs benne!!!!!!!

 • Zsolesz

  A Worldvision nem az én agyamból pattant ki!!! 2oo7ben vagy 2oo8ban amikor a Gundel Takács Gábor interjút készitett Svantéval, akkor ő mondta, hogy ez létrejöhet, és ott emlitette az arabokat!

 • Gabesz

  Tudom és tavaly a döntő kommentálása közben is célozgatot hogy az Eurovízió hamarosan világméretűvé vállhat