Eurovízió az M2-n: Andorra

andorraTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Susanne Georgi Dániában született, de 13 éve Andorrában él. Pályafutását a ME & MY formációban kezdte, hugával, Pernille Georgival. A duó “Dub I Dub” című dala világszerte ismertté vált. Albumuk egy új stílust vitt a dán popzenébe, és nem várt összegben adták el lemezüket: világszerte több, mint 3 millió ember polcain lapul a banda korongja. Az együttes rengeteg díjat is bezsebelt: Japánban ők voltak az év külföldi művészei, és két Gold Disk, azaz Aranylemez-díjjal is büszkélkedhetnek.

Susanne Georgi most saját, pop-rock című albumot készít – ezen kap majd helyet “La Teva Decisió” című dala is, mellyel idén Andorrát képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. Susanne versenydalát ma este, az m2-n a híradó után tekinthetik meg a nézők, 20:55-től.

17 Comments

Te jó ég…milyen régen is volt 1995 amikor a “Dob i Dub” című dal sláger volt :O.Az új videó klip-ben igen csak egy éretebb asszonykát láthatunk…Susanne Georgi dalával semmi gond nincsen,de nekem annyira nyááálas és annyira semmilyen..Csak egy egyszerű tingli-tangli dalocska ami elmenne egy szappanopera betétdalának ami minden csajszis romantikus jelenetnél(kb 5 percenként) felhangzhatna…amennyiben megint csúszik a kezdés akkor inkább nézem az “Amerikai Fater-t” az elejétől.De persze ez csak az én véleményem…áldásom arra az emberre akinek ez a kedvence:P

Nekem különösebben nincs vele bajom ilyen-olyan de az már igaz, hogy elég nyálas :D!!!
De jobb mint a macedón, bulgár vagy a Cseh!!!

Az M1-en a hiradóban bemondták, hogy naponta bemutatnak egy klippet az euroviziós dalok közül!! Nyilván valaki olvassa itt a hozzászólásokat! Hajrá Magyarország!!!

mire???? Az előbb csak rövid hirként mondták be, de 1 perccel ezelőtt, egy kb 2-3 perces összeállitást mutattak be, több klip részlettel, és háttér infoval! Elmondták, hogy Zoli holnap Szerbiába jön!!! Várjuk nagyon!!! Remélem minnél több vajdasági magyarhoz eljutnak az interjúk, amiket készitenek vele! Ami biztos, hogy a dalt már játszák a rádiók! Tegnap is hallottam a dalt a Topolyai rádióban, ma pedig a Szabadkaiban!!!

Ez olyan tini nyálas mindjárt kiugrik a hangszálam segítség és közbe fuldoklok szám..
Az “a a a a ajjja a a “ez a szenvedés!!!
Szóval nincs hozzá füzni valóm!

Arra hhogy a saját érdekük hogy valamennyire bereklámozzák a dolgot és hát erre a Híradó a legalkalmasabb az bizots

escnation-on valaki megtámadta a dalunkat:D fölmentem 14.ek voltunk nyomtam egy frissitést már 17ikek de aztán töröltek pár szavazatot és visszakerültünk a 14. helyre

hát nem…zöld háttér elött végigénekelte aztán gépen fehérre festették meg pár gagyi trükk…sztem én is megtudnám sinálni:D

Az Albánnál még mindig jobb volt! Holnap jön Örményország, az a klipp már elég profi munka, csak ott meg a dal a rossz! Na de majd szerdán!!! Berobban Azerbajdzsán!

Anyukám ennyit mondott Andorrára: Hát ennek se kell a dobogóra állni. Pedig ő nem is ESC rajongó. 😀

Comments are closed.