Eurovízió 2009: az egyik versenyen kívüli produkció próbája

marijasTudósító: Klész Imre
Forrás, fotó: life.ru

Már kaphattunk egy kis ízelítőt az országok elődöntős csoportokba való osztásának alkalmával abból, amikor gyerekek adnak elő eurovíziós slágert. Január végén, amikor sajtótájékoztató keretében, sorsolás segítségével osztották két csoportba az Eurovízió elődöntőin induló országokat, az esemény végén a tavalyi győztes, Dima Bilan dalának junior verzióját láthattuk. Mostanra kiderült, hogy ez csak egy kis ízelítő volt a 2009-es moszkvai Eurovízió versenyen kívüli produkciói közül.

A life.ru orosz magazin nyilvánosságra hozott egy olyan videót, amit úgy címkéztek fel, hogy (a versenydalok és a szavazási eredmények kihirdetése közötti) “Köztes produkció”, ami a 2009-es verseny nagydöntőjén láthatunk. Ezt az értesülést még nem erősítették meg hivatalosan. A felvételen a gyerekek a Diva (Izrael 1998), a My Number One (Görögország 2005), a Wild Dances (Ukrajna 2004), a Molitva (Szerbia 2007) és a Believe (Oroszország 2008) című dalokat adják elő. Ha figyelmesen nézzük a videót, láthatunk néhány gyereket ABBA kosztümre hasonlító szerelésben, így elképzelhető, hogy a Waterloo (Svédország 1974) is látható lesz az egyvelegben. Korábban be volt már jelentve, hogy lesz gyerekprodukció, ennek tagjai különböző országokból lesznek összegyűjtve, ami próbálná lemásolni az eredeti Eurovízió produkcióit, amennyire csak lehet. A legfiatalabb a csapatból egy 5 éves kislány, aki Marija Šerifovićot jeleníti meg.

A videó és néhány fotó megnézhető itt:
http://life.ru/video/9120

9 Comments

Hát,hogy milyen ez az intern(y)et mi minden megtalálható rajta…
Ha ez így megy akkor egy héttel előbb fen’ lesz majd a n(y)eten ki is nyerte az Eurovizíós dalversenyt..BRUHAHAaaa
A videóval kapcsolatban…csak annyi:ül,fekszik,pitizik..okos kutya…tadáááám világszááám

de azért ez egy kicsit gáz hogy már ilyenek derülnek ki!
na mindegy kiváncsi vagyok hogy fog kinézni az egész

Szerintem nagyon jól sikerültek, elég profinak tűnik, aranyosak, szórakoztató lesz biztosan. Az ilyen gyerekprodukciók láttán újra és újra felbukkannak azok a hangok, akik bukásra ítélik a junior versenyt is, mert ez a gyerekek durva kizsákmányolása, kényszerből csinálják az egészet, és ha hazamennek a fellépésről vagy próbáról, egész éjszaka sírnak. Na ez a Maunika só színvonala. Biztos hogy élvezik a játékot és a szereplést, ezek a gyerekek már más világban nőnek fel mint mi. Régen nem akart senki sem médiasztár lenni, most meg… Aki nem szereti a gyerekeket, az mindig csukja be a szemét, amikor épp ők következnek a tévében 🙂

Ja én is ezt mondom ám, csak nekem az nem tetszik, hogy már most kiderülnek ilyenek a show-ról!
jobb lenne meglepinek lennie úgy sokkal élvezetesebb!
Bár biztos hogy az oroszok valami nagyon erős, színvonalas versenyt fognak idén rendezni!
És ez az egy műsorvezetős megoldás is új!
Kiváncsi vagyok hogy milyen formában oldják meg!

Ki mondta hogy csak egy lesz? Szerintem a Dima gyereket is benyomjak, az ugyis mindenhol ott akar lenni! Ja, de ő nem beszél angolul! Hát ez van!!!

Comments are closed.