Csehország: radikálisok tüntetnek a cseh versenydal ellen

czechrepublicTudósító: Klész Imre
Forrás: aktualne.cz – oikotimes.com

Szombaton radikálisok maroknyi csoportja tüntetést szervezett Prágában a roma származású Gipsy.cz együttes ellen, akik Csehországot fogják képviselni a 2009-es Eurovíziós Dalversenyen. Főleg a Nemzeti Párt támogatói szerint a Gipsy.cz együttes indítása diszkrimináció a többi cseh együttessel szemben, mivel idén nem volt hivatalos verseny rendezve. Csehország az első elődöntő második fellépője lesz.

5 Comments

Hát ez már hihetetlen! Van még olyan ország ahol nem volt valami balhé??? Soha ennyi vita nem volt még az eurovizió miatt szerintem! Remélem jót tesz a versenynek és egyre többen nézik majd!

Mondjuk engem nem Zavarna sem a Gáspár Laci, sem a Caramel, sem a Katinka, de a Fekete Vonatos Fatima sem, sőőőőt, imádom az ő hangját! De ha Győziről lenne szó, na akkor mennék tüntetni, de nem a nemzetisége miatt, hanem mert [email protected] amit csinál!

igen, igazad van, fényévnyi különbség van győzike és pl caramel között. de a mostani állapotok miatt nem igazán jönne jól ki bármelyikük szerepeltetése. gondolom a cseheknél is “kissé” eldurvult a helyzet, hasonlóan a hazai viszonyokhoz.

Azért hozzá kell tenni, hogy a cseh maroknyi(!) radikálisai és többezres magyar radikális tömegek(akik soxor képviseltetik magukat az utcán) közt óriási a különbség….nincs ott akkora baj ott, mint itt nálunk….

Comments are closed.