Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Csehország: radikálisok tüntetnek a cseh versenydal ellen

czechrepublicTudósító: Klész Imre
Forrás: aktualne.cz – oikotimes.com

Szombaton radikálisok maroknyi csoportja tüntetést szervezett Prágában a roma származású Gipsy.cz együttes ellen, akik Csehországot fogják képviselni a 2009-es Eurovíziós Dalversenyen. Főleg a Nemzeti Párt támogatói szerint a Gipsy.cz együttes indítása diszkrimináció a többi cseh együttessel szemben, mivel idén nem volt hivatalos verseny rendezve. Csehország az első elődöntő második fellépője lesz.

5 hozzászólás Csehország: radikálisok tüntetnek a cseh versenydal ellen

 • Zsolesz

  Hát ez már hihetetlen! Van még olyan ország ahol nem volt valami balhé??? Soha ennyi vita nem volt még az eurovizió miatt szerintem! Remélem jót tesz a versenynek és egyre többen nézik majd!

 • Dávid

  nem csodálom, hogy a csehek kiakadtak…én sem örülnék, ha ilyen etnikum képviselne minket.

 • Zsolesz

  Mondjuk engem nem Zavarna sem a Gáspár Laci, sem a Caramel, sem a Katinka, de a Fekete Vonatos Fatima sem, sőőőőt, imádom az ő hangját! De ha Győziről lenne szó, na akkor mennék tüntetni, de nem a nemzetisége miatt, hanem mert sz@r amit csinál!

 • Dávid

  igen, igazad van, fényévnyi különbség van győzike és pl caramel között. de a mostani állapotok miatt nem igazán jönne jól ki bármelyikük szerepeltetése. gondolom a cseheknél is „kissé” eldurvult a helyzet, hasonlóan a hazai viszonyokhoz.

 • Kristoffer

  Azért hozzá kell tenni, hogy a cseh maroknyi(!) radikálisai és többezres magyar radikális tömegek(akik soxor képviseltetik magukat az utcán) közt óriási a különbség….nincs ott akkora baj ott, mint itt nálunk….