Naptár

2008. december
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A TVE törölte a szabálytalan szavazatokat

spainTudósító: Klész Imre
Forrás: TVE – MySpace

A TVE bejelentette, hogy összesen 4300 szavazatot kellett érvényteleníteni, mert csalásnak vélik azokat. Ez a helyzet tavaly jelentkezett először, amikor a szavazás végeredményét tönkre tette, ami sokakban azt az érzést keltette, hogy a szavazás nem volt sportszerű.

Nos, idén felveszik a harcot a szabálytalanságok ellen, a MySpace megerősítette a szavazattörlések hírét. Érdekesség, hogy a törlésben érintett előadók közül legalább egy a tavalyi szavazáson hasonló eredményt produkált. A TVE álláspontja szerint „fenntartjuk a jogot a szavazatok törlésére, ha azok gyanúsnak tűnnek”, illetve ha a gyanús szavazási folyamat „folytatódik az utolsó szavazási napig”. Ez eléggé zavaros végeredményhez vezethet, főleg akkor, ha kicsi lesz a szavazatok közötti különbség.

A következő művészek lettek megszabadítva pontoktól:
Antonio el Gato – 577 szavazat
Aid – 732 szavazat
Depresión Post-Parto – 708 szavazat
Jammy & Shark – 748 szavazat
Marcelo Guntin – 88 szavazat
Patrix y los raperos – 692 szavazat
xxl negga – 759 szavazat

15 hozzászólás A TVE törölte a szabálytalan szavazatokat

 • Istu(sipos94)

  Na,öt perccel ezelőtt szóltam a Tankcsapdának,Zsédának,Zanzibarnak,Rúzsa Magdinak és az Irigy Hónaljmirigynek.Ugyanazt a levelet küldtem el nekik,mint az előzőknek,ezt a linket az oldalról:
  Eurovízió-ami minket illet
  Tervben vannak még:
  Lola
  Tóth Gabi,Tóth Vera,Edda,Bikini,Márk,Ádok Zoli,Kozmix,Baby Gabi,Caramel,Hooligans,No Thanx,Anti Fittnes Club,Puskás Peti,Ákos,Dobrády Ákos,Kunovics Katinka,L.L. Junior,Pa-Dö-Dő,Bereczky Zoltán és Szinetár Dóra,Kefír,Rácz Gergő,CS.I.F.O.,Péterfi Bori és a Love Band,Unisex,Crystal,Csézy,Dósa Matyi,Lovegun,Miller Zoltán…Nagyjából ennyi,ha valakit kihagytam,akkor szóljatok!:)

 • Zsolesz

  Hoffmann Monika, Sugarloaf, Gaspar Laci, Groovhouse, United!!!!! Hajra magyarok!!!

 • Istu(sipos94)

  Sugarloafnak már szóltam,a Groovehousenak is!!!

 • Zsolesz

  És sehonnan semmi vissza jelzés?

 • Istu(sipos94)

  Nem,sajna.De viszont Zséda válaszolt:Nem vágyik az Eurovízióra..

 • Zsolesz

  Lehet nem is az előadókat kellene bombázni hanem az MTV-t! Remélem tudják mit csinálnak és titokban már valami nagy durranásra készülnek’ Lehet a Feke Pálnak már rég meg van irva egy hihetetlen jó dal, amit majd a Fonogramon mutatnak be! Irna valaki annak a Püspök Szilviának? Hátha ő tud már vmit! Vagy hol vannak ilyenkor a megbizható információk??? Te Istu sztem menjunk át a fórumra, mert ezek a dolgok nem kapcsolódnak a spanyol dalokhoz! Egyébként ha Spanyolország, akkor hajrá Mirela! Remélem ő nyer, vagy az a fiu az 5. helyről! Persze Soraya sem rossz!

 • Istu(sipos94)

  ok.De melyik topicba?
  Lehetne,hogy az MTVnek,de azért az előadókat is kell bombázni,mert jó lenne tudni,hogy mire számítsunk az esetleges elődöntőben..Ja és azt kéne megírni az MTVnek,hogy ne Feke Pált,hanem egy más előadót kellene,mert van sok jó együttes/énekes MON.Ok mehetünk a fórumra!

 • SzZ94

  Én beszéltem a Püspök Szilviával, de a Zaff mondta, hogy szabin van, és míg nincs kész a terv, úgyse tud érdemben válaszolni, de megkéreztem Feke Pált és Simon Bogit, most fogom megnézni, visszaírtak-e.

 • SzZ94

  Simon Bogi olvasatlanul törölte, Feke Pál még nem olvasta.

 • sipos94

  Ez kicsit durva…Ez a legsz…bb dolog,legalább elolvashatta volna

 • SzZ94

  Ja, most meg is sértődtem… Pedig olyan hú de sok levelet nem kaphat, hogy azt mondhassa, nincs ideje rajongói leveleket olvasni. Gondoltam rá, elküldöm az üzit még egyszer neki, de ilyen ostoba nő ne égessen minket Eurovízión!

 • SzZ94

  Keresztes Ildikónak ha megtalálod az e-mail címét, neki is írhatsz! Jó hangja van, jó számai… Hmm?

 • hben92

  Zsédának én is írtam már korábban, nekem azt válaszolta hogy először egy félkérést kell hogy kapjon az MTV-től, és utána gondolkodna, majd csak ezután vágna bele az Eurovízióba (talán…), Sajnálom, hohy nem akar menni, szerintem ő lenne a legalkalmasabb.
  Amúgy mostmár tényleg mondjon valamit MTV, remélem nem Feke Pált akarják oda nyomatni, nem valami jó személyiseég szerintem.

 • SzZ94

  Megbocsátottam Simon Boginak, elküldtem mégegyszer az üzit a következő tárgymegjelöléssel:
  „Ne törölje ki, nem ostoba rajongói levél, és lehet, hogy jó ugródeszka lesz a karrierjében, amit javaslok!”
  Addig küldöm neki, míg el nem olvassa, de ha ezt is kitörli, a következő levélben esküszöm rögtönzök egy illemórát neki!!!

  Zsédáról: ha az MTV felkérését várja, akkor ezek szerint utána járt a dolognak, hogy kb. hogy működik az egész, akkor azért mégsem lehet annyira a dolog ellen… Meg hogy nem álmodik az eurovízióval, nem azt jelenti, hogy ha felkérnék, nem vállalná el! Nem?