Naptár

2010. szeptember
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Jimmy Jump (ESC 2010) Magyarországon 2: a sztori vége 100000 Ft büntetés

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ntt-cUKG3Eo[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: sportgeza.hu

A katalán befutóember megzavarta az újpesti rangadót, négy órát töltött egy cellában egy részeg fradistával, összebarátkoztak, mezt cseréltek.

2-0-ás első félidő után nem tudták elkezdeni a másodikat az Újpest-Ferencváros NB I.-es futballrangadón, a kezdéshez felállt csapatokat a híres befutóember, Jimmy Jump zavarta meg, aki kezet rázott néhány játékossal, és a Fradi kapujába rúgta a labdát. A biztonságiak lefogták, és átadták a rendőrségnek.

A katalánt a Bors hozta Magyarországra, négy órát volt fogdában, éjfél után engedték ki. A bal vállát fájlalta, de az ilyen sérüléseket munkahelyi balesetnek tekinti.

„Egy pillanatra megrémültem, amikor a biztonságiak átadtak a rendőröknek, de szerencsére felismertek, később már fotózkodtam velük. Nagyon udvariasak voltak, de végig kellett csinálni a hivatalos procedúrát. Minden befutásom előtt ideges vagyok, utána hamar megnyugszom, akkor is boldognak érzem magam, ha a fogdában ülök.”

Jimmy Jump egy részeg fradistával került közös cellába, összebarátkoztak, pólót is cseréltek. A tolmács megérkezése után tisztázódott minden, Jaume Marquet Cotot 100 ezer forintra büntették.

„Ez semmi, a lisszaboni Eb- és az athéni BL-döntő után két napra csuktak le. Sőt, az oslói Euroviziós Dalfesztiválon negyvennyolc óra fogda és kétezer euró büntetés után újra becsuktak, mert féltek, hogy az akkor érkező holland királyi család ünneplését is megzavarom. Még szerencse, hogy életemben először és utoljára egy reklámfelirattal ugrottam, és az ötezer eurós fizetségből kiutazhattam a dél-afrikai vb-re.”

Eredeti tervei szerint Jimmy az isztambuli kosárlabda-világbajnokságra ment volna, de kíváncsi volt a Barcelona egykori legendás játékosa, Kubala László hazájára. A következő célpontjáról nem beszél. „Biztos, hogy Obama elnök programjait nem fogom megzavarni. Túl veszélyes, nagyon gyors az amerikai testőrök keze, és fegyvere”

Budapestre bármikor eljön újra, egy ferencvárosi rajongója már meghívta az Újpest elleni Üllői úti visszavágóra.

Hozzászólások lezárva.