Naptár

2008. szeptember
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

3 éves az ESC Hungary

Szerző: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Fél év előkészítő munka után elkészült az Eurovíziós Dalfesztivál magyar rajongói oldalának felújított változata, ami igyekszik megfelelni a mai modern internet legújabb követelményeinek. Az új külső megjelenése a honlap 3 évvel ezelőtti megszületésének napjára lett időzítve. Sokszor beszéltünk már a kezdet kezdetén adódott nehézségekkel, de nem győzzük ismételni, hogy a NOX eurovíziós sikere nélkül nem indult volna be 2005. szeptember 26-án a honlap.

Változások a régi honlappal szemben:
– áttekinthetőbb megjelenés
– honlapba épített fórum
– fórumtagok közötti privát levélváltás
– elvileg korlátlan hosszúságú fórumbejegyzés lehetősége
– cikkek hírcsoportokba gyűjtése
– cikkekhez hozzászólások fűzhetők
– RSS hírolvasó csatorna használata a cikkekhez és a fórumhoz
– beépített kérdőívek használata

A cikkek kevesebb szerkesztési munkával kerülhetnek nyilvánosságra (kevesebb időigény), az egységes megjelenés és karbantartás könnyebben kivitelezhető. A régi fórum bejegyzései nem vesznek el, csak „hibernálva” lesznek. Az új fórum teljesen különálló dolog a régitől, ide újra kell regisztrálni. Megmaradnak népszerű szavazási játékaink, a replay contest és a TOP 20 szavazás. Tervbe van véve a replay contest szabályainak átalakítása.

Idén először sikerült jó kapcsolatot kiépíteni a Magyarországot képviselő Csézyvel, a következő nemzeti döntő győztesével is hasonló célra, valamint lehetőségeinkhez mérten dalának népszerűsítésére törekszünk.

Tervezzük a közös nemzeti döntő és a moszkvai döntő nézését a rajongókkal (élőben vagy a tévé előtt), nyáron Eurovízió tábort nem tábori körülmények között de korlátozott mértékben szállással, Debrecenben (környékbeliek otthon alszanak), valamint a szokásos nyári rajongói találkozót. A megvalósítás az igényeknek megfelelően fog alakulni.

A beindulás nem volt könnyű, de az olvasók, rajongók nélkül most nem tartanánk itt. Továbbra is várjuk önkéntesek jelentkezését szerkesztői/hírbeküldői feladatok ellátására. A tervek szerint szponzora lesz a honlapunknak, aki a tárhelybérlet számlájának kiegyenlítésében fog segíteni reklámért cserébe.

Köszönjük minden segítőnknek az eddigi lelkes munkát, rajongóknak az aktív közösségi életet a fórumon, a jövőben is számítunk mindenkire! Köszönjük külföldi partnereink támogatását, valamint az MTV Nemzetközi Kapcsolatok osztályának és Sajtóosztályának segítségét abban, hogy az elsők között tájékoztathattuk az olvasókat a magyar vonatkozású hírekről, és hogy Belgrádból első kézből adhattunk híreket a versenyről az ESC Hungary olvasóinak és az Újvidéki Rádió hallgatóinak.

Hozzászólások lezárva.