A nagyik népszerűsége jót tett Buranovónak

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovisiontimes.wordpress.com

A Buranovói Nagymamák azért mentek az Eurovízióra, hogy a kommunizmus alatt lerombolt templomukat újjáépítsék. A templom építése mellett más előnyökkel is jár az Eurovízión elért 2. helyezés a New York Times szerint.

A lap úgy tudja, hogy a helyi kormányzat – hogy kifejezze nagyrabecsülését a nagyik elért eredményéért – vvalamint ízvezetéket fog építeni, közvilágítást fog kialakítani, friss kővel fogják leszórni Buranovó fő útjait, sőt szélessávú internetet fognak bevezetni a falu iskolájába.

Az utóbbi években egyre több fiatal hagyja ott a falut és valamelyik várost választják. Most a környező településekről iskolásokkal teli buszok indulnak Buranovóba, egész napos kirándulásra, hogy megismerkedjenek a falu szupersztárjaival.

Comments

9 hozzászólás a(z) “A nagyik népszerűsége jót tett Buranovónak” bejegyzéshez

 1. Balázs avatar

  nem örültem annak, hogy 2. helyig jutottak, de legalább egy falu jól járt 🙂

 2. krobert avatar
  krobert

  amiért mentek azt megkapták 🙂

 3. Buci-Bigyo avatar
  Buci-Bigyo

  Kinyúlok! 😀

 4. Zolecs avatar
  Zolecs

  Buranovónak elhiszem hogy jót tett, de a következő verseny színvonalának már kevésbé hiszem.Biztos lesz pár felbuzdult ország akik az öreglányok sikerét meglovagolva,valami hasonló szemetet választ.

  1. Máté94 avatar
   Máté94

   Lehet hogy azok az országok inkább nagypapákat küldenek,hogy ne legyen annyira feltűnő. 😀

  2. Csengettyű avatar
   Csengettyű

   Ugyanerre gondoltam én is… (lásd: 2008)

 5. Buci-Bigyo avatar
  Buci-Bigyo

  Én azért örülök, hogy bevezették Buranovóban a vizet és utakat aszfaltoztak, bevezették az internetet a suliba és újjáépítik a templomot, csak az a szomorú, hogy ilyen – nekünk – alap dolgokhoz ez a verseny kellett. 🙁 Még mi panaszkodunk sokszor a magyarországi állapotokra….Amúgy médiamarketing az egész, megcsinált dolog,a szívünkre próbáltak hatni, és ez sikerült is.
  A néniket nem tudom érte elítélni, persze használták, használják őket, de legalább a kis közösségük is profitált belőle.

 6. Mr.Eurovision avatar
  Mr.Eurovision

  Úgy látszik, hogy itt Magyarországon is kezdenek népszerűek lenni a nagymamák. Húgom ma mesélte, hogy itt nálunk, Kaposváron, az Ifjúsági Football Fesztivál megnyitóján, amikor az orosz csapat bevonult a stadionba, akkor a Party for everybody-t nyomatták alatta. El is képzeltem a szituációt 🙂

  1. ubulthebest avatar
   ubulthebest

   Azért az nem lehetett semmi xDDDD :DDD