Anggun az RTL-en promótálja idei versenydalát

Tudósító: Klész Imre
Forrás: origo.hu – old.eschungary.hu

Anggun, az idei Eurovíziós Dalfesztivál francia versenyzője ezen a hétvégén szombaton, az RTL Klub Csillag születik című műsorában fogja előadni dalát – írja az origo.hu. Korábban már írtunk arról, hogy a „You and I” című dalhoz duettek is készültek, ahol az énekesnő partnere saját nyelvén ad elő részleteket. A magyar verzióhoz Varga Viktort kérte fel az énekesnő és a kiadója, ezt a verziót láthatjuk május 12-én az RTL műsorán. A francia versenydalt nemcsak Varga Viktorral, hanem Claudia Faniello-val (Málta – NF 08, 09, 10, 11), Niels Brinck-kel (Dánia – ESC 2009) és KEO-val (többszörös román zenei díjnyertes) is felvették népszerűsítési célból a helyi közönség számára. Karaoke verzió és egy Anton Wick remix is készült az Echo-hoz.

Comments

12 hozzászólás a(z) “Anggun az RTL-en promótálja idei versenydalát” bejegyzéshez

 1. Dani avatar
  Dani

  Na, legalább lesz valami, amiért megint örömmel nézem a CsiSz-et!!!

 2. Edd avatar
  Edd

  Engem már kezd idegesíteni, hogy mindenhol ott van. Tudom promotálni kell a dalt, de ez már annyira az emberek szájába lett rágva, hogy ezzel lett elrontva.

 3. Zoey avatar
  Zoey

  Gondolom Varga Viktor Csillag születikben mutatkozott be anno, ezért ott. Biztos nem kis pénz volt meghívni Anggun-t.
  Az jó kérdés, vajon mennyi szó fog esni az Eurovízióról, lévén, hogy nem ott fut a műsor.
  Gondolom megemlítik, hogy ott hallható majd ez a dal, de hogy pontosan mikor lesz, szerintem nem fogják elmondani, ne hogy még valaki azt nézze az ő műsoruk helyett. Bár tavaly Katinál csináltak egy jó promót a döntőnek.
  Én nem nézem sosem ezeket a tehetségkutatókat, de ezt a részt megnézem. Mikor szoktak lenni kb. a vendég-előadók? Mert azért az egészet mégsem akarnám megnézni… 🙂

  1. Zsolti avatar
   Zsolti

   A tarifára én is kíváncsi lennék, bár nem biztos, hogy sokkal az átlagár felett kap. A dalának népszerűsítése az ő érdeke is. Egyébként az ilyen promotálásnak látom értelmét, itt látni fogja a potenciális tévézők fele. Az, hogy elmegyünk lenyomni 1-2 koncertet random országokba meg adunk 2 interjút, és ezeket párezer ember hallja, hát nem tudom… Apropó, lesz még Csillag Születik 26-án? Mert ha igen, könnyen lehet, hogy Anggun olyan emberekkel ismerteti meg a dalát, akiknek nagy része nem is fogja látni a bakui fellépését.

   1. Gabiii avatar
    Gabiii

    Ha jól számoltam lesz még Csillag Születik viszont biztos sokan átkapcsolnak (főleg ha bejut a CD) mert nem valami jó ez az évad.

 4. Balázs avatar

  Hát, ezt már előre tudtam. Szinte biztos voltam benne, hogy Varga Viktor miatt meghívják! Végre egy igazi SZTÁR vendég!

 5. Csengettyű avatar
  Csengettyű

  Abszolút nem érdekelt a dal 6 328 749 verziója, de amint megláttam a cikkben, hogy Niels Brinck, egyből kattintottam a YouTube-ra (dán szó sajnos egy darab nincs benne, de előbb említett énekes jól énekel, úgyhogy megérte). Aztán meghallgattam a Varga Viktorral készült verziót is, rögtön le is gépeltem a magyar részt, kissé ügyetlenül lefordítottam, és küldtem a Diggiloo Trush-ra 😀 (Na majd meglátjuk, hogy kikerül-e…) (És ha már belejöttem, küldtem nekik dalszövegjavítást, hibaészlelést, kiegészítő információt és dalszövegfordítás-linket is :D)

 6. porcukor90 avatar
  porcukor90

  Maga a dal nem tetszik annyira, de mindenképpen értékelendő, hogy nem a jól bejáratott Tóth Gabit és társait hívják meg arra az estére. Varga Viktor persze evidens volt, hogy valamikor fellép vendégként, hisz ha már ebben a műsorban szerepelt először…meg hát ki is kell valamivel tölteni a műsoridőt. Kíváncsi lennék, hogy Puzsér élőben is beoltaná-e a Lehet zöld az ég miatt? XD

 7. Balázs avatar

  Nagyon kíváncsi leszek, hogy élőben vagy playbackről fog menni. Remélem élőben, de nagy valószínűséggel nem :/

 8. Zolitt avatar
  Zolitt

  pffehh! :S
  Még egy fél szóval se említették meg az Eurovíziót! :S

  1. MrSilesian avatar

   És még a szám címét is rosszul tudja ördög Nóri, mivel ez nem „You and I”, hanem Visszahng (You and I)! A playback sem tetszett

   1. MrSilesian avatar

    De jól adta elő a dalt. Tetszett a katonás koncepció 🙂