Junior Eurovízió 2011: Grúzia a győztes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cC614xDW58k[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

2008 után újra Grúzia fejtette meg az Eurovízió titkát, a Candy együttes „Candy music” című dala kapta a legtöbb pontot a ma esti Junior Eurovíziós dalfesztiválon. Gratulálunk!

Comments

12 hozzászólás a(z) “Junior Eurovízió 2011: Grúzia a győztes” bejegyzéshez

 1. hph01 avatar

  Mint 2008-ban, ez is az év legrosszebb dala. Nem értem mért csak ilyen tud győzni tőlük? 09, 10-es győztesek legalább jók voltak. Jobb is, hogy nem néztem.

 2. Balint005 avatar
  Balint005

  Gondolkodtam h az X faktort nézzem vagy ezt, hát jól döntöttem, hogy nem ezt választottam, csak felidegesítettem volna magam. A toplistámon ez volt az utolsó, mert nem hogy nem tetszett, még irritáló is volt az egész előadás meg a lányok hangja is. A kedvencem Hollandia volt,nekik kellet volna nyerni, azután Oroszországnak és Belgiumnak, a többi dal semmit nem ért… :/

 3. Bálint avatar

  Borzalmas eredmények… Ha legalább Hollandia megnyerte volna, akkor elsiklok a többi felett, de mit keresnek a grúzok, a fehéroroszok, az örmények ilyen elől?? Moldovának, Svédországnak meg feljebb kellett volna lennie…

 4. Zolecs avatar
  Zolecs

  Igazából engem nem zavar ez a candy music.Meg lehet azért hallgatni.Oroszországé volt a legjobb dal, de nem fogom felvágni az ereimet hogy grúzia nyert.Mondhatni nem különösebben hatott meg.

  Legalább most már az igazi ESC következik 😀 Egy hét múlva pedig a svájci nemzeti döntő miatt izgulhatunk 😀

  1. Balint005 avatar
   Balint005

   Szerintem Svájcba elég egyértelmű, hogy ki fog győzni..(sajnos)

   1. Zolecs avatar
    Zolecs

    Igen, ez így igaz.De nincs azzal a dallal semmi baj, egyedi lesz az biztos.

 5. K. Balázs avatar
  K. Balázs

  Felháborító hogy az este leggagyibb dala és legbénább előadása megnyerte a versenyt! Mázli hogy csak Oroszország pontjait láttam mert elment az áram, felidegesítettem volna magamat!! Ezt nem hiszem el….. még egy „gyerekeknek szóló” műsorban sem tud az nyerni aki tényleg jó!!!

 6. Gabiii avatar
  Gabiii

  Arra nem gondoltatok hogy a gyerekeknek esetleg más az ízlésük? Csöpögős cukormázas ezt szeretik ez van éppen ezért nem is értem minek nézitek egyáltalán? 😀

  1. K. Balázs avatar
   K. Balázs

   Gabiii, szerintem nem csak gyerekek szavaztak és te a „szakmai” zsűrire nem gondolsz??? 😀

 7. Zsolti avatar
  Zsolti

  Én megnéztem tegnap… Attól, hogy gyerekek versenyeznek, lehetne jóval színvonalasabb a műsor, és nem csak a dalokra gondolok. A rendezéssel nem voltam igazán megelégedve, Örményország egyáltalán nem használta ki a lehetőségeket. A kisfilmek katasztrofálisak voltak, a műsorvezetők néha mintha azt se tudták volna, milyen rendezvényen vannak, B kategóriás volt az egész.
  Én a műsor alatt hallottam először a dalokat, és úgy látom itt egyedül vagyok: az egy óra után megmaradt kevés lelkesedésemmel egyértelműen Grúziának drukkoltam, mert több szólamban is hibátlanul énekeltek, és a dal is elment szódával (a címével ellentétben nem is ez volt a legédesebb). Fehéroroszország megérdemelte a dobogót, Bulgáriának kellett volna még előrébb végeznie.

  Attól függetlenül, hogy nem érzem Magyarország hiányát egy ilyen versenyen, Patai Anna Küldd el a mosolyod című dala kenterbe verte volna az egész mezőnyt.

  1. K. Balázs avatar
   K. Balázs

   Na, ha Patai Anna menne akkor nem nézném 😀

 8. juhanoe08 avatar
  juhanoe08

  Én személy szerint szeretem ezt a dalt XD És én is gondolkoztam Annácskán. 🙂