Naptár

2011. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szlovákia tehetségkutató versenyből küld képviselőt


Tudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurofire.blog.de

Mindenki, aki több határozottságot várt a szlovák STV döntéseivel kapcsolatban, most megnyugodhat, mivel kiderült, hogy Miroslav Šmajda a 2009-es Česko-Slovenská Superstar részvevője képviseli Szlovákiát Bakuban az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Šmajda 1989-ben született Kassán. A cseh-szlovák tehetségkutatóban második helyen végzett a cseh származású Martin Chodúr mögött. A dalversenyen egyedül, de a bandája nevével (My.RO ) fog fellépni. Ezt a hírt ma a szlovák tv-től Jana Majorová erősítette meg. Aki azt is hozzátette, hogy Šmajda már a 2011-es kiválasztásnál is benne volt abban a szűk körben, ahonnan a Twiins került ki győztesen. A költségek, amik a bakui részvétellel kapcsolatban felmerülnek, ugyanúgy, mint a Twiins esetében, a nagy részét saját maga állja.
Hogy milyen módon lesz kiválasztva Šmajda dala, még jelen pillanatban ismeretlen, de az Eurovízió rajongók mindenesetre örülhetnek, hogy egy újabb szlovák részvevőt ismerhetnek meg a nagy versenyen.

Pár dal tőle:
Miro Smajda – Baby
Miroslav Šmajda – C’est La Vie

17 hozzászólás Szlovákia tehetségkutató versenyből küld képviselőt

  • Ez nem az „Eurovízió 2012” kategóriába akart menni?

  • xxslovakia

    Az egyik szlovák cikkben olvasható, hogy a szám demo verzióját már az RTVS hallotta és azért Miro Šmajda mellett dontottek, mert a szám abba a kategóriába tartozok, hogy csak olyan konnyen nem elfelejtheto. Bízzunk benne, hogy így is lesz 🙂

  • Robek

    Háááát, valami óriási bumm kell, hogy legyen a a demo felvétel, hogy engem meggyőzzön. Az is lehet, hogy a mai fiataloknak ez kell, ilyen típusú sztár kell? Valamikor rég Bon Jovi nézett ki hasonlóan, pontosabban: jobban, és sokkal jobban énekel(-t).
    Az eddig látottak alapján, kár elindulni Baku felé.

  • K. Balázs

    Ne! Ne! és Ne! Szlovákia, ilyen rosszul nem dönthettek!!

  • Máté94

    Na ba*zdmeg!

    Már bocs hogy így kérdezem: De ki nem szarja le hogy hogyan néz ki?Ha neki ez a stílus tetszik akkor ez.Nem kell vele foglalkozni.Ha meg jó lesz a daluk és hangilag is oké a gyerek akkor hajrá!

  • Asvi

    Nyugalom gyerekek. 🙂 Ne stresszeljetek.
    Amúgy ma a Nový čas napilapban ( a magyar Blikk szlovák változata) egy cikk van Šmajdával kapcsolatban, azaz azt írják, hogy akár bortonbe is kerulhet a Loneliness klipp miatt, mivel a drog fogyasztása van feltuntetve és így népszerusítve a klippben. Érdekes, de szerintem egy ilyen napilaptól ezt nem kell komolyan venni.

  • Zolitt

    Szlovákia 2.0
    Hátra arc! Még a részvétel sem biztos.

    Szerdán erősítette meg a a szlovák STV, hogy Miro Šmajda fogja Szlovákiát képviselni a 2012-es versenyen, ma (pénteken) újra egy kérdőjel áll a részvétel mögött.

    Šmajda menedzsmentje ESCtoday.com-nak nyilatkozta, hogy a részvétellel kapcsolatos jelenés „félreértés”. Ugyan az STV egy hivatalos közleményben erősítette meg a bakui részvételt, ezt most törölték, ami azt jelenti, hogy a csatorna és az előadó menedzsmentje tovább dolgozik a szerződési feltételek megformálásán.

    Ha mindkét fél részéről tisztázzák a szerződés tartalmát, és el is fogadják azokat, akkor nem áll semmi az ez év decemberi (újbóli) megerősítés útjába.
    Jelenleg Szlovákiában még semmi sem dőlt el.

    http://eurofire.blog.de/

    • Fabiana

      Nocsak… Most gonosz leszek: Lehet, hogy Smajda és a menedzsmentje rádöbbent, hogy nekik kellene állni a cehhet? 😛
      Amúgy nem értem, miért kell hivatalos közleményt kiadni addig, amíg nincs minden részlet pontosan tisztázva.
      Na mindegy, Szlovákia részvételében továbbra is reménykedek, de őszintén szólva nem bánnám, ha másik énekest küldenének.

    • K. Balázs

      Tudjátok mit? A TWiiNS képviselje Szlovákiát 2012-ben!!! 😛

  • asvi

    TWIINS ezen a héten mutatta be új dalát, a címe RICOCHET.