Naptár

2011. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Lengyelország visszalépésen gondolkodik

Tudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurofire.blog.de

Úgy tűnik, hogy a Lengyel TVP csatorna illetékeseinek a fejében megfordult a visszalépés lehetősége.
Említésre méltó helyezést 18 évvel ezelőtt a debütálásukkor találunk, ami Edyta Górniak második helyéhez fűződik, azután csak 2003-ban az Ich Troje 7. helyezése. Az elődöntők bevezetése óta pedig 2008 kivételével nem sikerült az országnak döntőbe jutnia. Az elmúlt versenyen pedig Magdalena Tul az elődöntő utolsó helyén végzett. A TVP pontos döntését a részvételről a november 24-i ülésük után tudhatjuk meg.

3 hozzászólás Lengyelország visszalépésen gondolkodik

  • Zolecs

    Nem örülnék neki ha visszalépnének, tök jó dalokat szoktak pedig küldeni.Nekem legalábbis a többség az bejött.
    A Follow My Heart-ot (2006) pedig a mai napig hallgatom.
    Hogy Magdalena nem vitte lengyelországot a döntőbe azon nem kell csodálkozni.Olyan szinten elrontották az egész dalt hogycsakna.Lényeg a lényeg remélem tovább próbálkoznak 😀

    • A részvétel a lényeg szerintem, a lengyeleknek is. Magyarországnak is így kéne felfogni. A szépségversenyen és a sporteseményeken mindig részt veszünk, pedig ott még olyan sikereket sem értünk el mint Eurovízión, és mégis mindig kétes a részvétel… Idén úgy néz ki bár, hogy nem, de ki tudja.

  • Hegedüs Zoltán

    Számomra a világ legjobb zeneműve már a selejtezőben utolsó lett.
    Én emiatt rühellem az Eurovíziót, úgyhogy ha énekes lennék már csak emiatt se indulnék, nem csak Lengyelország képviseletében, hanem más ország képviseletében se.
    Ezért nem értem azokat akik arra ösztönzik akár a lengyel televíziót, akár Magdalenát hogy induljanak. Én csak a külföldiek angol nyelvű hozzászólását látom a youtube-on, mert lengyelül nem tudok. Szokták Magdalenát biztatni hogy induljon 2012-ben is.