Eschungary.hu: 6 éve született meg az első cikk

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Tegnap este szépen csendben betöltötte 6. életévét az ESC Hungary. Igaz, kezdetben eschungary.fw.hu volt az internetes címe, később eschungary.extra.hu, de ahogy telt az idő, bővült a rajongók köre és az MTV-vel is ki tudtuk alakítani a kapcsolatokat, eldöntöttük hogy sokkal komolyabban venne minket mindenki, ha nem ingyenes tárhelyet használnánk.

Azóta csináltunk 3 miniturnét, a Facebook-on több, mint 4200 követőre tettünk szert, és frissült az összes magyar fellépőt rendszerező aloldalunk az idei versenyző adataival.

Mint ahogyan 2005-ben, most is a Junior verseny dolgai az aktuálisak, remélhetőleg felgyorsulnak az események és egyre több versenyző dalát fogjuk megismerni. A nyári uborkaszezon végén a magyar részvétel szokott a kedvenc téma lenni. Az idei verseny után megtudtuk az MTV vezető beosztású személyeitől hogy résztvevői leszünk a 2012-es versenynek. Konkrét előkészületekről nem kaptunk még vissza hírt, de remélhetőleg mindenki be fogja tartani az ígéretét.

Köszönjük olvasóinknak, hogy minket választanak, aktívan részt vesznek a Facebook oldalunkon, köszönjük a kritikákat és azt a sok-sok segítséget, amit kapunk a cikkekkel és játékokkal kapcsolatban!

Comments

6 hozzászólás a(z) “Eschungary.hu: 6 éve született meg az első cikk” bejegyzéshez

 1. MrSilesian avatar

  Mi köszönjük, hogy a része lehetünk, és még minimum 6×6 évet ennek a fórumnak 😀 … meg a rajongóknak is, kitartásban, és JÓ hírekben!

 2. Balint005 avatar
  Balint005

  Isten éltesse az oldalt 🙂

 3. Serinon avatar
  Serinon

  Happy birthday EscHungary! 🙂

 4. István33 avatar
  István33

  Boldog szülinapot és kösz a jó cikkeket!

 5. K. Balázs avatar
  K. Balázs

  happy birthday!!!!! :DD

 6. Fabiana avatar
  Fabiana

  Utólag is boldog szülinapot EscHungary! 🙂