Düsseldorf túra: a döntő első főpróbájáról

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0RmdXdztJ5o[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

A düsseldorfi túra során most sikerül némi frissességre szert tenni: videókat és képeket tudunk mutatni a döntő első próbájáról. A döntő dalairól elmondható, hogy egy rövid bemelegítés után csupa-csupa jó dal fog következni, utána óvatosabb lesz a tempó, a végén pedig a grúz dal fel fogja ébreszteni a nézőket, ha valaki véletlenül elaludna.

Nos, a mai termés:
Képek a döntő első főpróbájáról itt

Videók
Szerintem nagyon érdekes dolog az a momentum a rajongók számára, ami a televízióban nem látszik, nevezetesen a színpad letakarítása és berendezése 40 másodpercben. Néhány példát ragadtam ki a ma kora délutáni próbáról:

A brit színpadképet letakarítják, a moldávokát pedig felépítik

Kati készül a litván versenydal után a színpadra lépésre

Svédek le, észtek fel

Comments

10 hozzászólás a(z) “Düsseldorf túra: a döntő első főpróbájáról” bejegyzéshez

 1. fairygirl avatar
  fairygirl

  Hogy megszállják azonnal a színpadot, mint a kis hangyák. 😀 Egyébként a harmadik videó nem él.

 2. zaffarano avatar

  mindjárt feltöltöm megint. A második főpróba, a zsűripróba megy. Épp a moldávok vannak a színpadon. A nagy favorit francia versenyző nekem nem tetszik. jójó, szép a dal, de látványban nem akar nekem bejönni. A másik favorit britek dallamos számmal indulnak, a magas hangon éneklő hapsi nyekereg, poros britpopnak tartom, de ettől függetlenül elől végezhet. A görögöknél beszéltem Fotissal egy keveset, neki nem jött be Kati hangja azon a próbán, amiről ő tudósított, most meg egy másik gárda elemzi a második főpróbát és azok dícsérik. A moldávok nagy őrületet csinálnak. A zsűripróbára elég sokan vettek 5 eurós jegyet, a színpad előtti dühöngő tele van.

  1. MrSilesian avatar
   MrSilesian

   Megszerettem Moldovát 😀 😀

  2. Alen avatar
   Alen

   Én tegnap este szerettem meg őket. 🙂 Nem tudom, így átjött végül. Örültem aztán, hogy továbbjutottak.

 3. zaffarano avatar

  A svédes videó is működik. Csináltam egy webcam videót a promótárgyakról, csak ma kaptam meg a normális akkreditációt. A máltai bulicsomag a legjobb, közben a háttérben Eric Saade próbája megy.

 4. zaffarano avatar

  A szlovén lány próbál, most tudtam meg hogy láncokból van összeállítva a ruhája

 5. Erzsi avatar
  Erzsi

  Gratulálok a tervezőnek. Valaki azt írta a ruháról, hogy kurvás. Az lenne a kisebb baj, a nagyobb, hogy előnytelen. Biztosan nincs ekkora hasa és ilyen széles csípője élőben.

 6. fms avatar
  fms

  Aki szeretne jó minőségű, adásrend szerinti főpróba videót látni Katiékról, az ugorjon át a borda (újabban sztar.com)oldalára:

  http://sztar.com/videoklippek/142616-wolf-kati-what-about-my-dreams-eurovizio-1-elodonto-1080i.htm#post1835532

 7. Gab93 avatar
  Gab93

  Azon az oldalon, amit fms belinkelt, volt ez a videó:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HKv1SXK6E60

  Hát akkor érdekes, hogy nálunk sz.r a hang, Svájcban meg tökéletes 😀 Olyan jó hangja van ezen Katinak, hogy tuti első helyen volt a szavazatok alapján kedden 🙂 És egy csöppet sem vagyok elfogult 🙂 HAJRÁ KATI! 🙂

 8. AJ avatar
  AJ

  Én is hallgattam, hogy a BBC-s elődöntős videóban olyan, mintha Kati hamisan énekelne, itt meg ennél a svájci televíziós videónál teljesen máshogy szól, nem is beszélve, hogy harmadféleképpen szól az MTV-s közvetítéskor is…